Kolinda dovela u ured Mirjanu Kvrgu koja tvrdi da nas je Jovica Račan uveo u demokraciju !

0
4731

Digla se prašina nakon razrješenja savjetnika predsjednice Radeljića. Mediji ga razapinju jer je detalje razrješenja dao u javnost. Po nama u tome nema problema ako je pismo istinito.

5ae1f813-fee4-4f78-8dbe-65ee0a0a0a66-mirjana-hrga-preview

Mediji se natječu tko će zaštićenu predsjednicu od strane tajnih službi, vojske i policije, zaštiti je od nezaštićenog i odbačenog Radeljića. Budale po portalima pišu gluposti ” više vas ne čitam jer napadate predsjednicu”, “ona je kraljica”, ” sram ga bilo” i slične ludorije…

No najogavniji odgovor koji niti smrdi niti miriši stigao je od SOA- e u svezi pisma Radeljića.  Kako oni štite predsjednicu i ustavni poredak. Potpisao ga je nekadašnji najbolji frend smijenjenog šefa SOA-e Dragana Lozančića, današnji šef Markić koji  je došao iz francuskog miljea.

Kako je Kolinda srušila Lozančića, vrhunskog špijuna kojem se klanjalo pola Europe? Prljavo i pokvareno kao i u slučaju Radeljić.

kolinda 22koli

Čokolinda je lumpovala kod Mamića kojeg danas ne pozna i zbog toga je stradao Lozančić. Kada su je pitali gdje će Lozančić kad ostane bez posla, ona je odgovorila da se to nju ne tiče!

koli w

Aferom SMS sačuvala je svoju stolicu. I žrtvovala Radeljića. Vrlo pokvareno, kao i u slučaju Lozančić.  O Marakeškoj deklaraciji je prvo pametovala da ju neće potpisati, da bi poslije gurnula Božinovića u tu vatru.

Posebno je izgorila u medijima jer je to rekla Bujancu, a ovaj je od tada u nemilosti ekipe i izgubio je  moć na Pantovčaku, baš preko Radeljića koji u biti je sukobom sa francuskim potrčkom Plenkovićem držao koliko toliko razum u politici, jer je i budali jasno kako je Plenković oko sebe skupio krimose i političke hoštaplere kako bi uništio Hrvatsku kao i Milanović.

 

“Povodom mog današnjeg razrješenja dužnosti savjetnika za unutarnju politiku Predsjednice Republike Hrvatske želim hrvatsku javnost upoznati s okolnostima koje su tome prethodile i pojasniti razlog zbog kojeg nisam htio podnijeti ostavku.

Odluku o mom razješenju priopćio mi je 5.12.2018. u kafiću “Torte i to”, Grahorova 5, u Zagrebu, šef kabineta ravnatelja SOA-e Davor Franić. Taj dan (srijeda) bio sam u Sisku s Predsjednicom Republike u sklopu izmještenog ureda. Franić me nazvao oko 13 sati sa zamolbom da se hitno sastanemo nakon što se vratim iz Siska. Sastali smo se u 18 sati. Odmah na početku razgovora rekao mi je da je od ravnatelja SOA-e Daniela Markića dobio zadatak da obavi sa mnom razgovor, a da je Markić taj zadatak dobio od Predsjednice Republike. Priopćio mi je da Predsjednica ide u rekonstrukciju ureda i da ja neću više biti njezin savjetnik.

Rekao mi je da mu je jako neugodno što je on dobio tu zadaću, ali da je mora izvršiti. U daljnjem tijeku razgovora posebno je naglasio kako mi mora dati do znanja da će, citiram: -“Služba u svakom pogledu štiti Predsjednicu od mog mogućeg negativnog djelovanja nakon što odem iz Ureda i da je spreman, ako dobije takav zadatak, i autom se zabiti u mene”. Zatečen time što čujem uzeo sam pred njim telefon i nazvao Predsjednicu. Najprije se nije javila, ali je nazvala koju minutu kasnije. Prepričao sam joj razgovor s Franićem. Prvo je šutjela koju sekundu, a onda mi je rekla da ne zna o čemu je riječ i da će odmah nazvati njegovog šefa Markića. Franić se na to samo nasmijao i rekao da, ako je tako, ostanemo još neko vrijeme, pa ćemo vidjeti hoće li ga njegov šef Markić nazvati nakon poziva Predsjednice i citiram: “opozvati zadatak”. Markić ga nije nazvao i mi smo se razišli.

Iduća dva dana izmještenog ureda odradio sam profesionalno svoj posao i Predsjednici, s kojom sam se cijelo vrijeme vozio u kombiju, nisam spominjao naš telefonski razgovor, jer nije ni ona meni. Samo mi je najavila da ćemo razgovarati u ponedjeljak.

U ponedjeljak 10.12. Predsjednica me pozvala na razgovor oko 19 sati. Trajao je samo nekoliko minuta. Rekla mi je isto što i Franić pet dana ranije – da ide u rekonstrukciju ureda i da se više ne uklapam u njezine planove, jer sam smetnja u odnosima s premijerom. Rekao sam joj da je to njezino pravo, ali da je krajnje nekorektno da mi je tu odluku priopćila preko djelatnika SOA-e. Kratko je prokomentirala da ona nema veze s tim i da je, citiram: “Franić glup što se sa mnom sastajao u kafiću”. Rekao sam joj: “predsjednice, ali Franić mi je rekao isto što i vi sada”. Odgovorila je da to nije povezano jedno s drugim.

Tada sam odlučio da ostavku neću podnijeti, jer nisam htio pristati na činjenicu da mi je moju smjenu prvi najavio visoki dužnosnik obavještajne službe, a ne osoba koja me imenovala na tu istu dužnost.Bez obzira na sve, bila mi je čast služiti četiri godine svojoj Domovini na dužnosti savjetnika za unutarnju politiku Predsjednice Republike. Neosporno je pravo Predsjednice Republike mijenjati svoje savjetnike, isto kao što je njezino pravo i mijenjati svoj politički smjer, ali način na koji mi je priopćena odluka o razrješenju ne služi na čast osobi za koju sam radio u predizbornoj kampanji i u dosadašnjem dijelu mandata”,- piše savjetnik Radeljić.

Nakon ovog trebao je pasti šef SOA-e i predsjednica. Naravno mediji će napadima na Radeljića i tako skinuti odgovornost sa ovo dvoje ljudi.

 

Predsjednica je trebala pasti nakon posjete Vučića. Dozvolila je okupljanje četničke elite u Lisinskom , a koja je od nje zahtijevala aktiviranje plana Z4. Slavila se u Mimari vojska Srbije, pljuvalo se Hrvatsku na veliko, a ona je molila novinare da ne pitaju zločinca Vučića što je govorio u Glini 1995. godine!

Nakon svega;  jer je grlila Zlatka Dalića i Vatrene- sve joj je oprošteno.

jakov

Radeljića je zamijenila Mirjanom Kvrgom, koja tvrdi da Hrvati nemaju ništa sa Dubrovnikom kao i Vojislav Šešelj, te da nas je izdajnik Jovica Račan uveo u demokraciju. Takve izjave daju samo maloumni i budale, jer Jovica Račan je smrad koji je razoružao Hrvatsku i otežao Tuđmanu obranu zemlje, Jovica je rasprodao sve medije i zabio zadnji čavao u lijes INA-e prodajem naftnih polja Bijele noći i onih u Siriji!

Otjerao je iz policije domoljubni kadar i instalirao četničke teroriste u policiju. O njemu mediji pišu sve najbolje, a o Tuđmanu da je izdajnik.

grob jovice račana

Čokolinda nosi tom gadu cvijeće na grob, kao što je komunistička banda godinama nosila na grob cvijeće Titu, najvećem koljaću Hrvata u povijesti. Zaključak jasan, koljite Hrvate pa ćete dobiti sve pohvale i ordenje…

kolinda

Slika sa Kornata, gdje su u paklenom požaru izgorili vatrogasci

kolinda 22

Čokolinda nosi cvijeće i Račanu i Tuđmanu na grob i zapravo pokazuje koja je ona politička cajka. Ali i nakon ovog odurnog poteza prema Radeljiću ostat će neokrznuta, jer ona je najveća navijačica naše repke.

A za Mirjanu kvrgave politike jako je bitno da je rotarijanka…

 

 

HOP