Raskol tzv. desnice: Bujanec i HT lupaju po Kolindi, Valdec i ekipa brane lik i djelo Kolinde

0
5819

I da su izbori sutra, opet bih glasovao za nju (Kolindu). Sada s još manje kolebanja, nakon što sa strane promatram ovu kloaku – medijsku, političku, fejsbukovsku…

Digla se graja do neba, ‘desni’ se je odriču, ‘lijevi’, koji ju mrze od početka, trljaju ruke. Zašto? Zato jer je smijenila savjetnika i postavila novu savjetnicu? Zato jer je smijenjeni savjetnik nakon smjene napisao priopćenje u kojem blati dojučerašnju šeficu? U kojem nariče zbog svoje smjene, priča priče u koje od početka ne vjerujem…

Zato jer je za savjetnicu odabrala Mirjanu Hrgu? Kod mene joj je sve to veliki plus- piše plaćenik R. Valdec o smjeni predsjedničnog savjetnika. Drugim riječima tko ne misli kao on, taj je retardiran.

On bi glasao za osobu koja je molila novinre da ne pitaju Vučića u svezi njegovog govora u Glini 1991. godine? On bi glasao za osobu koja je za vrijeme posjeta Vučića u Mimari napravila slavlje u svezi dana vojske Srbije! Genijalno. U Vrginmostu je policija pretresala branitelje kada je ovaj gad bio u posjeti, zabranila im kretanje, vojsku RH preusmjeravala zbog toga gada…i na kraju u Lisinkom uz njega pokrenula politiku Srbije o planu Z4.  U tom trenutku ona je za nas bila politički mrtvac, ona nije državnik nego lutka na koncu.

Ekipa oko Bujanca stala je  tada na istu stranu kao i mi. Hrvati iz Australije nju su prekrižili, ali Valdeca pali njena politika. Pali ga i politika Mirjane Hrge, koja ne zna što bi sa Dubrovnikom, a na kraju i Hrgina priča da nas je Račan uveo u demokraciju je isto pametna kao o Titu humanistu…

Ipak najkomičnije od svega je da Valdec ovdje glumi navijača, navijačice naše reprezentacije, ali za koga je ovaj lik uopće nije bitno, već ako su optužbe Radeljića točne, onda je predsjednica politički mafijaš, a ako je laž Radeljić mora u ćuzu…O tome niti riječ od ovog plaćenika. Zašto se to skriva? Ako je Radeljić prijetio predsjednici, sankcije su plaća još godina dana? Čudna logika..

Screenshot_20181230-120631_Chrome

Na drugoj strani drvlje i kamenje Hrvatskog tjednika po predsjednici, na slici naslovnice izgleda odurno, a zaboravljaju da su nedavno svršavali na nju, iako su za vrijeme posjeta Vučića pisali drugačije. Tako je sa njima već dugo, ali njihovo moto je da samo oni pišu istinu, a sve ostalo je manipulacija. Gluplji slogan niti udbaši ne bi mogli složiti.

Kolinda je otkantala Bujanca i to se u HT jasno vidi, po nama previše očito i providno, pa je uz neke dobre namjere uočljiv obračun Bujanca i Kolinde kojem glavni urednik Marijačić nije dorastao.

koli

O Kolindi jedini ima isti stav godinama naš komentator Antun Babić, dobar poznavatelj naše trećerazredne diplomacije;

kol

-Ja sam svoje upozorenje na opasnost koju za Hrvatsku predstavlja izbor Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske javno iznio odmah nakon njezinog izbora i inauguracije 2015. godine. To sam dosljedno, i bez promjene u mojem stajalištu, činio i u svojim komentarima u zadnje četiri godine.

U svojem pedesetgodišnjem radu za Hrvatsku, uvijek i jedino sam radio samo za hrvatsku državu i interese hrvatskog naroda. Za razliku od globalistkinje KGK, ja nikada neću iznevjeriti svoj hrvatski narod i praviti kompromise kad je riječ o hrvatskim nacionalnim interesima. Prije ću prihvatiti osudu na smrt, nego izdati Hrvatsku i hrvatski narod.

HOP