Carinici: DEMANTIRAMO CRVENI GLAS ISTRE DA JE PORTAL HOP OBJAVIO LAŽNE OPTUŽBE O ŠEFOVIMA CARINE!

0
3995

DEMANTIRAMO CRVENI GLAS ISTRE DA JE PORTAL HOP OBJAVIO LAŽNE OPTUŽBE

Carinici optužuju svoje šefove da plaćaju večere na ‘crno’ i da su propustili naplatiti carinski dug 9,3 milijuna kuna!

 
 Prvo, na portalu HOP nije nitko spominjao g. Miličića. Spomenuta je konoba u Paladnjacima.
IMG-20181231-WA0014-1
Tko kaže da je to bilo u njegovoj konobi, on ima OPG i može pripremati i usluživati topla i hladna jela i to samo svoje domaće proizvode te pića i napitke domaće proizvodnje tj. kušanje vina i rakije za 50 osoba (izletnika). Na slici vezano uz “sporni” članak se jako lijepo vide boca jamnice i jane te butelje vina koje nisu domaći proizvodi a uredno se prodaju. Zašto se onda javljate gospodine Miličić kad ste u debelom prekršaju zbog toga.
Drugo, ako je tamo bilo 150 osoba, a bilo je po iskazu prisutnih i fotografa, jer nisu samo bili carinici nego i druge grupe gostiju, a Vi imate registrirano za 50 osoba i to se zove rad suprotno odobrenju (na slici), s čime ste isto u još većem prekršaju.
Treće, dali su Vas carinici ucjenili sistemom nećemo te kazniti jer si boravišnu pristojbu za najam apartmana u tim istim Paladnjacima za 2017. godinu platio 03.11.2018 godine sa godinu i po dana zakašnjenja i eto vidiš tebe nismo kaznili a druge jesmo pa ste im zbog toga pogodovali?.
Četvrto, račun na koji se pozivate mogao je biti naknadno izdan i fiskaliziran u suradnji s istima koji su kod Vas jeli i pili i njihovim šefovima u Zagrebu. Ne vjerujemo Vam i neka Porezna uprava i nadležna Gospodarska inspekcija odrade svoj posao, provjere sve navode i obavijeste javnost o Vašem poslovanju da li je zakonito ili ne.
U Paladnjacima gdje su carinici i drugi bili na taj inkriminirajući dan sa službenim vozilima koje su koristili u privatne svrhe je inače baza mafijaških političara iz Istre suradnika tih istih carinika preko kojih su pojedinci instalirani po podobnosti. Tu je jedna istarska partija čekala rezultate izbora tako da je autor članka znao da je ubo u osinje gnijezdo, zato sve to izaziva veliku medijsku halabuku i u obranu se digao i crveni Glas Istre.
Nastavlja se…..Pismo carinika
HOP