Dalićka bliska srpskom masonu V. Hamoviću koji kontrolira HEP!

0
12597

17.07 u 14,25h Hrvatska je uvozila 1277 MW struje, a potrošnja je bila  2401 MW I opet je više od polovice potrošnje uvoz. Nažalost gotovo 400 MW od naše potrošnje odnosi se na skupu proizvodnju vjetroelektrana i treba se zapitati koliko je toga “naše” u njihovoj preskupoj energiji. Inače Hrvatska ima oko 4.600 MW instaliranih proizvodnih jedinica a trenutno nije u produktivnom stanju više od ¾ proizvodnih kapaciteta. A što bi tek bilo da je potrošnja 3000 MW koliko se inače preko ljeta za vrućih dana trošilo?

PROIZVODNJA-HRV-17-7

O kome brine HEP? Građanima? Ili o srpskom dobavljaču struje Vuku Hamoviću, koji nabavlja jeftinu struju s Rumunjskog tržišta i onda nama prodaje skupu struju!

Vuk_Hamovic_investira_u_Doboju

Hamović zapravo drži Hrvatsku za jaja.

Ali da tu nije kraj njegovih krakova najbolje znaju političari…

 

M. Dalić i njezin suprug, druga su veza s Hamovićem. Hamović ima pipke na sve strane, jer svakoga može uspješno servisirati prema njegovom statusu:  od onih prosvjednika na ulici, pa do onih u vlasti!   A oni se međusobno i ne poznaju i ne znaju što drugi rade za interese njima nepoznatog donatora.
Taj Vuk Hamović ne bi mogao carevati u Londonu da nije član masonske lože i da nije povezan s kraljevskom Obitelji, po zaslugama svoga oca i djede, poznatih četnika.
Dalička je privremeno maknuta iz javnosti, ali ona je dalje jaki čimbenik NOS…

HOP