Znaju li naše političke budale da vodeći srpski svećenici kod nas- dio su ‘srpske državne bezbednosti’?!

0
17515

Porfirije Perić vođa četničije u  Hrvatskoj, šef srpske crkve u Hrvatskoj pasionirani je obožavatelj četničkih popevki…kažu da je rođak od Vučića…

cetnici

U Srbiji je bio vojni ordinarij, te je po zadatku doveden u Hrvatsku, među naše političke kretene, koji mu se svake godine na Božić ulaguju.

čulibrkjovan-culibrkobuljen i jovan

Najutjecajniji srpski pop nalazi se u Pakracu, Jovan Čulibrk, blizak židovskom lobiju, u Izraelu je bio na školovanju i najčešće vodi liturgije na kojima kako se vidi je i Milokrad lažljivi Pupovac posprdno nazvan Pupi. Ovaj bradonja prošao je padobransku obuku u Nišu.

obuljen i jovan1

Svi ministri kulture ovome se liku  klanjaju i daju mu novac. Prestrašena nesposobna Obuljen  fila ga s lovom, a on najavljuje tzv. srpsko pravoslavlje u Hrvstskoj, te  istog predstavljanje u Londonu. Ovaj lik izlevatio je i ministra Hasanbegovića za 10 milijuna kuna kako bi obnovio dvor i crkvu u Pakracu. Kad treba obnavljati crkvu onda je to hrvatska kulturna baština, a kad ju treba koristiti, isključivo ju koriste Srbi zahvaljujući onom komunističkom nepismenom gadu Račanu , koji im je dao imovinu države Hrvatske.

malobabić

Nikolu Malobabića otkrio je naš urednik Igor Drenjančević. U ratu bio je prvo kao srpski vojni šifrant u Vukovaru iz kojeg ga izvlače helikopterom i raspoređuju na Banovinu, točnije u Vojnić.

On je osoba od najvišeg povjerenja JNA kadra, Ace Vasiljevića, državne bezbednosti,  povjerenik od zločinca F. Simatovića, on u ratu  dešifrira glavne zapovijedi i zna za sve zločine srpskih jedinica na terenu. Blizak je rođak Đure Škaljca koji je u ratu otimao muslimanke koje su sve redom silovane,  bavio se  Škaljac i pljačkom hrvatske imovine, ubijanjem civila, ubijanjem hrvatskih vojnika, švercom oružja za 5. korpus i Abdićeve bandite…Na slici kako se vidi glavna je faca kraj naših političkih kretena koji vjeruju u bratstvo i jedinstvo.

FB_IMG_1546850668049

received_365265344236678

Gerasim prošli mjesec sa srpskim obavještajcem M. Šapićem u Karlovcu. Šapić je u ratu mučio i ubijao hrvatske vojnike.

Njemu  ( Malobabiću) leđa drži glavni koordinator četništva na terenu episkop Gornjo -karlovački Gerasim, zapravo Zoka. Kod njega redovito svrača ova srpska protuha, a nekad mu je bio vozač.

gerasim

linta

Linta i Pupovac

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Linta, Pupovac i ex terorist iz Vrginmosta B. Jovičić

Gerasim je blizak vučićevom glavnom četniku M. Linti, koji drži na okupu sve srpske bandite koji su ratovali kod nas.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici Linta, Škaljac i zapovjednik logora Vojnić u kojem su mučeni i ubijani Hrvati.

 

Kod Gerasima redovito dolazi M. Dodik i derpe ministar obrane Srbije Vulin, naravno sve  to prolazi kraj naših nesposobnih službi.

Nikola Malobabić bi trebao biti glavni u crkvi koja se gradi u Vrginmostu, kako bi ojačao četništvo na terenu uz pomoć starog drugara Gerasima.

plenković pupovac porfirije

82e5741b1bfb6c689bad-1

U normalnoj zemlji ovi bi banditi bili daleko od granice, a kod nas ih sa štovanjem primaju premijer i predsjednica.

Za našeg predsjednika i predsjednicu najbolje je rekao Konfucije, “jedino se budale ne mijenjaju”.

HOP