Pernar i Beljak piju jako puno vitamina C i zato vjeruju u bratstvo i jedinstvo

0
6331

Vojvoda Pernara postao je iscjeljitelj za budale, odnosno liječnik osobama kojima nema pomoći. Vojvoda Pernar je riješio izliječiti bolest značajnog broja budala koje će mu nakon toga dati glas, kako bi i dalje liječio budale u državi. Lijek se ne zove visoki C, već ce-vitamin. On liječi sve. Pa i Pernara. Iako izgleda sve luđe, on sve liječi u sebi tim vitaminom.

received_481844522342669

Kada Vojvoda  Pernar  dokuči tehniku vidovitog Milana rješenje svih bolesti preko ekrana u Saboru bit će na dohvat ruke. Legendarni Braco sa Kvatrića bit će prošlost. Pogledat će iz Sabora u vas dok buljite u telku i izlječenje će uspjeti.

idiot pernar

Svi će na kraju zazivati bratstvo i jedinstvo kao onaj Beljak, Mrak Sataraš, Goran Beus zvani lažni Nijemac, Zoran Jovanović zvani Šprajc i slični.

received_832915110373684

 

Za Beljaka se sada može reći da je na duploj dozi. Nakon 17000 ubijenih Hrvata od strane Srba, treba što prije pohrliti u njihov zagrljaj jer oni su optužili  zapravo nas za taj genocid.

belj

Mi smo krivi jer su oni ubili 17000 ljudi. I treba podržati C vitamin i Beljaka u širenju bratstva i jedinstva. Kako kaže profesor Pernar iz četničkog fakulteta u Beogradu akcija Oluja je etničko čišćenje, a Vukovar nije genocid nad Hrvatima, jer ipak Srbi nisu pobili dovoljan broj Hrvata. Da jesu, Pernar bi priznao genocid.

pernar

Što se tiče Jasenovac to je prema lažnim spiskovima i  prema vojvodi Pernaru je genocid.

Čovjek pije previše vitamina C to je definitivno, kao ih kradljivac radija Beljak.

Jedino ne znamo kako  C vitamin nije djelovao na Arsena Bauka, napuhanog bodula sa Brača, kojem je neki dan plaćala stranačka kolegica iz SDP-a Antunović pijaču u Importane centru, ali se jadnik nije usudio platiti niti jednu cugu… On bi morao biti na puno većim dozama.

Iz stranke Pametno jedino pametno možete čuti o Pernaru, da on njima sa svojim liječenjima nije baš uvjerljiv. Tko o čemu a komunjare o niočemu…

HOP