Hrvatska država je obnovila kuću srpskom zlotvoru, a Srbi iz njegova sela prijetili Hrvatima da će ih zapaliti!

0
14491
sdr

Slika kuće Lapčević Milana- Kukana , u Vojvodini, a sličnu  je obnovila kretenska država Hrvatska poslije rata, jer je ovaj srpski terorista rušio VBR-ima i Orkanima Zadra, Gospić i Zagreb. Zahvalila  mu je jer  je  predano ubijao Hrvate, pa je za te zasluge dobio obnovu kuće!

Skladište  raketa kojima je ubijao Hrvate je bilo u njegovoj garaži, granate i streljivo za pješadiju.

Kuća tog zlotvora nastradala  kad se povlačio u ‘Oluji’,  srpski specijalci su minirali takva skladišta, da ne ostanu u hrvatskim rukama!

Kuću mu je država više puta obnavljala,  sva su prava ostvarili kao obitelj i na povratničke kartone su primili naknadu od RH.

Kuća je u  selu Podgorje , poznato po pokušajima zapaljena hrvatske obitelji iz Bosne  od strane lokalnih preostalih četnika poslije domovinskog rata. Obitelj Đoja koja je stanovala u tom selu, a dobila je  kuću od Hrvatske nakon bijega iz BiH doživjela je strašna maltretiranja. Srpska žgadija iz tog sela Seka i Vlado Vrga, Siniše Damjenović širili su mržnju i prijetili da će zapaliti hrvatsku obitelj. Ono što je sud i ova ekipa šovinista  su prikrila je činjenica da su djeca od Damjanovićeve tetke iz Srbije sudjelovala u tome, a da ih se nigdje ne spominje, kako im ne bi oduzeli pravo ulaska u Hrvatsku. Oni su nosili bengalke kako bi zapalili kuću Hrvata.

Nakon pobune branitelja policija pokreće postupak protiv ovih gnjida, ali pupovčeve Novosti brže bolje dolaze u selo i njihove gnjide od novinara napile su svjedoka , dobročudnog i naivnog Alvina Horvtića, koji je tada u alkoholiziranom stanju tvrdio da je sve u redu, te da u selu vlada bratstvo i jedinstvo. Nakon toga gnjide od novinara Novosti napale su braniteljske udruge da stvaraju pometnju. Nesretnog dobročudnog mladića Alvina Horvatića nešto kasnije zaklao je četnik, pa se potvrdila priča kakvo bratstvo i jedinstvo Srbi najviše vole. Srpski medijski banditi lagali su da je ubojstvo iz ljubavnih preljuba potaknuto! Ako su mogli takvog mirnog i dobrog mladića ubiti, sve je jasno o kakvim se zvjerima radi.

Obitelj Džoja je izgubili taj spor sa Srbima i svi su oslobođeni iz obitelj Vrga Vlado i Seka , Ljubiša Damjanović kao i ostali, četnike su branili srpski odvjetnici, koje je financirao srpski šovinist Miodrag Linta iz Beograda, stvarni vlasnik ljigavca Pupovca. Ako to usporedimo sa frkom oko Đakićevog žvalje od sina, kojeg svi mediji sada razapinju, Srbe se niti tad niti sad ne smije medijski razapinjati jer oni i drže sve medije.

U tom selu srpskih četnika zlotvor Aleksandar  Vučić posjetio obitelj Lapčević Predraga, koji radi u komunalnom i koji je jedan od glavnih četnika i SDSS-ovac. To je selo načelnika općine Gvozd Vrge .

Svi mještani su SDSS-ovci osim jedne hrvatske obitelji koja teško živi u tom selu.

Milan Lapčević zvani Kuka je bio  ubojica sa VBR-a, na području Korduna su bili raketni sistemi srpskih četnika i komunista.

Milan  Lapčević je s koridora u Modriči  krao i dovezao kući cisterne i ulje iz tvornice, te švercao s naftnim derivatima i uljima za strojeve. Znači i ratni profiter.

Oženjen je iz obitelji Galogaža veoma loše prošlosti, jedan od zlotvora iz logora Vojnić je rođak njegove žene.

Nalazi se u Londonu , u Srbiji ima kuću, a roditeljima dolazi u posjetu u Podgorje često bez ikakvih problema. Naše su službe upoznate sa svim činjenicama i ništa ne poduzimaju jer navodno njihov čovjek sa terena trguje dokumentima sa srpskom stranom u gradu Topuskom.

HOP