Zoran Jovanović izruguje vladu jer je propao posao oko F-16, a sam je tvrdio da su to stare kante?!

0
18223

Nije bitno što je meni loše, glavno da Hrvatu crkne krava. Tako je stav svakog poznatijeg Srbina, koji odmah pokaže svoje srpske boje…Ili je to netko iz Indexa ili iz Novosti ili neki voditelj na TV, poput tragikomičnog jadnika Zorana Jovanovića koji se srami svoga prezimena pa se sada zove Šprajc. 

Hrabri Jovanović hrabro napada ministra Krstičevića jer to svi rade, a jedni portal Net. hr svršava na tu njegovu hrabrost. Ne pada napamet ovom licemjeru ismijavati Pupovca, jer to hrabri novinari ne rade, osim na ovom portalu…Jovanović koji posjećuje komunjare iliti koljače sa Karamburme jako je sretan što je propala kupnja izraelskih zrakoplova koje on naziva kantama, pa sad nije jasno čemu se taj klaun veseli…ako su to kante kako on kaže , čemu se izruguje? Da smo ih kupili onda bi bile kante za izrugivanje, ovako nismo kupili zrakoplove i onda su u vladi jadnici…jedino ne kužimo zašto su to spriječili Ameri ako su to stare kante, kante nisu konkurentne…sutra očekujemo da u novinama izađe priča kako je Dodik bio posrednik oko zrakoplova, pa je zato sve propalo…

 

“Primijetili ste da moja eskadrila u RTL Direktu postaje sve veća. Evo, nakon ovog prvog s kojim smo prije sedam dana uletjeli u aferu avioni, nabavili smo ova dva. Dobili smo ih u Tehničkom muzeju u Zagrebu.

Jedan je papirnati, jedan plastični, oba su sklopiva…. Oba su u letnom stanju tako, ako ove stručnjake u MORH-u opet namagarče neki Izraelci, ministar Krstičević može slobodno pokucati na naša vrata. Naša eskadrila uvijek će mu biti na raspolaganju. Lete bolje nego ovi njegovi koji nikako da slete”, rekao je Šprajc u RTL Direktu.

A što reći? Novinar koji nema zanimljive materijale glumi klauna. Da se i ti učlaniš u SDSS Jovanoviću?

FB_IMG_1538934340931

mediji 3

HOP

 

mediji