Video: ‘Srpske devojčice’ Vulin i Dačić zamijenile uguzivačke govore Putinu

0
6620

Srpski državni debili iz gay lobija devojčica Vulin i devojčica Dačić objasnili su Rusu Putinu da oni govore srpski da ih ceo svet  tako bolje razume. I u toj ponosnoj priči pobrkali svoje imbecilne govore upućene uvlačenje u rektalne rupice slavnog Rusa.

dacic

Posebno su naglasili kako su oni ponosni Srbi, iako je Vulin Vlah, a Dačić posrbljeni Hrvat. Jadna je Rusija koja ove idiote trpi i još su im ti budalaši strateški partneri.

Ipak treba podsjetiti ove čobane da jezik kojim govore je hrvatski, a kojeg je Vuk šepavi Karadžić pretvorio u nekakav srpski, jer su do tada Srbi vrlo slično govorili Bugarima…ali kako sve što izgovore lažu, tako i ovo je još jedna laž u nizu.

Okupljeni čobani mole za pomoć da im Putin vrati Kosovo zbog Kosovske bitke gdje su Srbi izmislili nekakvog cara Lazara ( lažljivci su bili pod Trpimirovićima) jer su navodno tu spašavali Europu, a  10 godina kasnije kod Nikopolja ko zadnje kurve izdali su Europu i pomogli Turcima da uđu dublje u kontinent, nakon njihove izdaje Turci su pobili 2 milijuna Hrvata u BiH.

ps-aleksandar-vulin01vulin2vulin1264265_aleksandar-vulin-foto-stefan-jokic-2_ls