Za Komšića je rasprava o nacionalnoj pripadnosti fašizam!

0
5418

Analizirat ćemo komunističko-masonske floskule iz trećerazredne emisije Nedeljom u dva, koja provodi komunistički propagandni rat ex Jugoslavije protiv Hrvatske.

Titoist Komšić ponovio je svoje ranije izjave da “mu ide na živce što mu netko non stop broji krvna zrnca”, i da “to ima elemente fašizma”. U svim medijima srazmjerno događajima koriste se riječi Nijemac, Njemačka, Amerikanac, Rus, ali na području ex Jugoslavije ne smije se koristi riječ koja označava neku naciju ili narod. To je onda fašizam. Ili put u zatiranje identiteta za stvaranje nove Jugoslavije. Zašto?

Kada se dvoje ljudi žene prolaze pitanje rodbine o porijeklu, lokaciji, imovinskom stanju i to tada to nije fašizam. Skrivanje nacionlne pripadnosti je znak da netko skriva znatno veće stvari vezane za tu činjenicu, drugim riječima izdaje nacionalnost kojoj pripada.

FB_IMG_1547933933160

Na opasku da u Ustavu BiH piše kako Hrvat treba biti član BiH kazao je: “Pa ja sam Hrvat”. Elemente fašizma  vidi u činjenici što ne bi mogao ući u Predsjedništvo –  da nije Hrvat. Znači fašizam i nacionalnosti je isto. Ova monstruozna laž opet je naglašena kako bi se naglasila izdaja svoje nacije. Komšić stvara put do velike Srbije koja će se zvat Jugoslavija.

FB_IMG_1546242320567

“Mi u Ustavu nemamo fašizam, nego diskriminaciju. U Ustavu piše da jedino Hrvat, Bošnjak i Srbin mogu ući u Predsjedništvo – Europski sud je zaključio da su te odredbe diskriminirajuće i naložio da ih moramo mijenjati”, kaže. Znači li to da  su velike sile koje stoje iza Dejtonskog dogovora  fašističke? Ili se prljavi Komšić služi kao i Srbi fašizmom kako bi cijeli hrvatski narod proglasio fašističkim i lakše mu oduzeo teritorij za opstanak?

sokrat

Komšić slavi koljača Hrvata, Tita. Znači on je neprijatelj Hrvata jer u sobi drži sliku čovjeka koji je pobio pola milijuna žena, djece i staraca. Komšić je zlotvor koji slavi genocig nad Hrvatima.

HOP