Prvo je država pokrila bludnje radnje njenog supruga, sada policija i socijalno ne mogu zaštiti iste niti od zlostavljanja supruge!

0
10410

Hrvatska je usvojila Istanbulsku konvenciju, ali iako su nam političari obećali med i mlijeko poslije konvencije sustav ne funkcionira, ona pučka Lora naganja fašiste i Thompsona umjesto da radi svoj posao, a naša svakodnevna praksa sa nasilnicima je drugačija;

Već smo pisali o glumici I.I. iz Bulajićevih partizansko-propagandnih filmova, kako već mjesecima zlostavlja svoje ukućane. Verbalno i fizičko zlostavljanje je svakodnevno. Policija je u stan pozvana više puta, ova se nije ustručavala biti agresivna niti pred njima.

Na osnovu njenog stalnog divljnja dvije studentice popustile su na fakultetu, jedna se ozbiljno liječi. Nakon svega policija savjetuje oštećene da tek nakon desetak puta reagira prekršajni sud, iako se radi o ugroženosti  tek punoljetne djece!

Socijalna služba pak ukućane savjetuje da nabave uputnicu za zlostavljačicu i u trenutku ludila tek tako  ju hitna može prevesti u neku bolnicu! Znači ako vas netko zlostavlja u kući, a vi niste uputnicu nabavili za njegovo smještanje u bolnicu, tada ste u banani. Drugim riječima je*š Istanbulsku, ničemu ne služi , ni ona prepametna Lora Vidović, jer sustav je najobičniji drek.

Ako pak spalite Novosti ili bacite gavuna u glavu šižofreničnom političaru Pupovcu, e onda ste u gadnim problemima, dižu se i tajne službe,  ovako ako vas neka osoba zlostavlja, policija reagira tek nakon deset poziva i odvodi zlostavljača, do tada samo bilježi nasilje, a socijalno tko zna,  ako je vaš referent na bolovanju…možda za mjesec dana…Toliko građanin vrijedi u ovoj zemlji, a Pupovac vrijedi suhog zlata, iako građani plaćaju tog Pupovca i policiju!

No vratimo se ovoj očito neuravnoteženoj glumici, ona je zlostavljanim stanarima rekla da joj nitko ništa ne može jer makarska sutkinja V. A. stoji iza nje…da li  je to razlog cijelog cirkusa ili se i ovdje traži kakve cipele nosi zlostavljačica ili koji sat ima na ruci, kao ministar Tolušić ne znamo, ali za ovu jadnu djecu Istanbulska konvencija ne vrijedi.

Država štiti zlostavljačicu, kao što je do smrti njenog muža štitila bludničenje njenog muža nad istom ovom djecom koja su tada bila maloljetna…jezivo zar ne? To vam je Hrvatska. Oboje su zaslužni komunistički djeltnici pa ova sramota ne smije u javnost….

Da su ova djeca izbjeglice sve bi bilo riješeno u pet minuta, ovako se i dalje nastavlja pakao u Hatzovoj ulici, par metara od sjedišta policije…

HOP