Novi Varteksov maneken Toni slat će u piz*u materinu one koji ne kupe odijelo…

0
3492

Ove naše bolesne medije ne zanima, recimo, Rimac (po kojem se većinom pljuje), ili mnogobrojni zaista zaslužni Hrvati koji su zadužili svijet svojim izumima ili postignućima, nego neki Taljat Selmani, zvan Toni, 82-godišnji lik koji treba valjda oduševiti naciju sa svojim prostačenjem pred kamerama i uvjeriti ih (poput Pernara), da je gripa izmišljotina! Lijepa je starost, ali ovo je cirkus iz nekog lošeg Kusturičinog srpskog ili filma Rajka Grlića.

Poznato je da je  ova psovka  glavna poštapalica u Srbiji…pa 24 sata nas bratimi psovkama, ali naravno glavni lik ne smije biti Srbin jer to onda bi imalo druge konotacije, ali ovako je ispalo da smo isti…za što se oni bore godinama.

mate-rimac-c2

Pa onda još PR kreteni iz Varteksa takvu poremećenu pojavu uzmu za “modela”!

Vjerojatno ako netko ne kupi njihova odjela Toni će ih poslati sa nekog jumbo plakata  u piz*u materinu…

received_288243881884769

Ako ste bili godinama zidar ili krovopokrivač i boli vas kičma, liječnik će vam reći vježbaj, idi u p….. materinu i više nećete trebati ništa…Pernar…pa sad ovaj lik… a 24 sata uživa kad nas lik šalje u piz… materinu… jer bi nas i oni poslali u pizd.. Irsku ili Njemačku pa da nas više nema, a i sviđa nam se kada nas netko šalje u rodni kraj…prvo cajke ,pa sad ovo…

FB_IMG_1547343025660

Pokušavam već danima ignorirati medijsko pumpanje ove glupe podvale, al sad je stvarno dosta! Komu ovaj može biti nadahnuće ili osvježenje – taj stvarno ima piljevinu umjesto mozga u glavi!
Usput, Toni po vokabularu i ponašanju sladak je kako kažu iz 24 časa penzioner, (umirovljenik za njih ne postoji) , a meni sve ovo izgleda kao jedna ludnica, Pupovac nas vrijeđa mi  ga plaćamo, ovaj psuje mi iz njega radimo manekena, cajkašice poput Karleuše ili Cece više liče na strašila nego na žene , ovdje su ekipi uzor…samo čekam kad će početi srpski popovi vikati Srbija do Tokija.

ceca

Brena_u_cetnickoj_uniformi_big

mag. Ingrid Runtić

HOP