Skandalozno: Večernji, HRT gnjave vukovarsku djecu da potvrde Pupovčevu teoriju o suživotu i tako krše prava djece !

0
3355

Nevjerojatno što si dozvoljava Smećernji list, u Vukovaru traži maloljetne Srbe i Hrvate da potvrde Pupovčevu teoriju kako u gradu teče med i mlijeko. 

Kada je gradonačelnik Penava prikazao djecu tada su kradezeovci ovako reagirali:

”Treba maksimalno poraditi na istinskoj pomirbi poglavito među mladim ljudima”, poručio je HDZ-ovac. “Mislim da se djeca ne smiju koristiti nikada i ni u koje svrhe, pogotovo kad je politika u pitanju, bez obzira bile to najbolje ili najlošije namjere. To jednostavno nije primjereno, tko bi od nas volio vidjeti sliku svojega djeteta u bilo koju svrhu prikazanu u javnosti? Mislim da to nije nešto što treba raditi”, poruka je Željka Reinera.

75

autor: S. Bauković

Baš kao i Stanković iz HRT-a. Sramotno. Gdje je pučki pravobranitelj za djecu, zar on ne vidi da se djeca koriste za političke svrhe? Zašto djeca uče drugačiju povijest? To zaslužuju žrtve Vukovara? Štiti li tako naš obrazovni sustav zločince i srpsku djecu stavlja kao taoce jedne velikosrpske laži?

 

20190124_190937

Progoni se Penavu jer je pokazao starije srpske maloljetnike kako ne poštuju himnu, a sada za interese SDSS-a i HDZ-a pučki pravobranitelj  dozvoljava  i pravi se da  ne vidi kako politika koristi djecu za svoje prljave igre? Ima li ovome prosrpskom divljanju kraja i do kada ćemo trpiti laži SDSS-a? Sve je počelo kada je jedan SDSS-ov bandit u istrazi  policajca N. Kajkića otkriven da je bio  kobnog dana na Ovčari. Kajkić je smijenjen, a SDSS je od tada ojačao i sada žele prožderati Penavu kako su nekada četnici silovali narod bombama…

FB_IMG_1548506480175

Iz SDSS-a postavili su mu i pitanje osjeća li se krivim što je nedavno u Vukovaru – nakon njegove konferencije za novinare na kojoj je prikazana video snimka srednjoškolaca koji u Vukovaru nastavu pohađaju na srpskom jeziku, a nisu se ustali na izvođenje hrvatske himne prije nogometne utakmice – napadnut maloljetnik srpske nacionalnosti.

FB_IMG_1547686793321

Zamislite koja gamad moraš biti da odgajaš srpsku djecu u mržnji prema Hrvatima (lažiranje povijesti je mržnja) i onda postavljaš takva pitanja, nakon što su Srbi klali, silovali i rušili grad!

vukovar4

Tko su Srbi uopće da si tako nešto nakon svega dopuštaju? Upravo u tako odurnom ponašanju se vide ponovo očnjaci nekih gnjusnih ljudi kojim klanja nije dosta. Da je SDSS-u bilo do suživota ne bi srpski teroristi bili u stranci, to je govor mržnje, jer ako one koji su širili mržnju stavljaš na vodeća mjesta ti si mrzitelj.

FB_IMG_1548084121579

-Tako je IVANE, srpski nacizam se mora iskorijeniti u Vukovaru! Ne predaj se i ne osvrći na IZDAJNIKE kao Plenković, Pejčinovićka, jacinu podsuknju Jandrokovića, sve su to obični GAD..I, koji ne zavrijeđuju niti jedan sekundu tvoje dvojbe koje nemaš!- komentirao je dr. T. Janjiček ovu sramotu.

Stanimirovic-cetnikuVukovaru

-Međutim, u kontekstu politike i političkog pitanja jasan je bio moj stav i zahtjev vijećnicima SDSS-a da je minimum onoga što oni u tom smjeru trebaju pokazati je doći na državne blagdane na Memorijalno groblje i sa svima nama položiti vijence i sudjelovati u Koloni sjećanja, zajedno sa svim građanima ove države.

To bi po meni bio pravi i iskreni iskorak u dobrom smjeru i tek onda bismo mogli govoriti o uspješnom završetku mirne reintegracije i postali bismo puno normalniji grad”, naglasio je Penava.

HOP