Mađarski sud oslobodio Višekrunu, glavnog svjedoka protiv Vučića, nema izručenja!

0
6557
FB_IMG_1547032929613
Piše gl. urednik Igor Drenjančević
U  nastavku priče o Višekruni koji potpisujemo najviše ih izluđuje rezultat, jer ne znaju odakle grom udara, samo osjećaju posljedice udara groma da se radi preventivi, moraju duboko zakopati pod zemlju, da ih ne ubije prevelika količina elektriciteta od svih gala vijesti koje svi mi na HOP-u iz dana u dan objavljujemo na sve moguće teme o srpskim aferama i skandalima.  Ali, gledajte sad ovu senzacionalnu vijest koja baca Vučića u očaj, a Vučićeviću drma njegov majmunski kavez od (Dez) Informera.
dacic
Mađarski sud oslobodio Višekrunu od Vučićeve privatne optužnice!
Tko sad drma kavez Vučićeviću u njegovom (Dez)Informeru?
vulevulin2
Vučić u apsolutnom šoku, ali nakon ove presude mađarskog suda Orbana će preko noći otpisati iz kruga prijatelja.
Aleksandar-Vucic-Vladimir-Putin-Donald-Trump-John-McCain-Zoran-Djordjevic-Russia-EU-NATO-798962
Danas je u Budimpešti na ekspresnom suđenju po srpskoj lažnoj optužnici i izmišljenoj Interpolovoj  tjeralici od strane Višeg ( Vučićevog ) suda u Beogradu došlo do veleobrta.
Mađari su oslobodili Đorđa Višekrunu na sudu u Budimpešti i on je već na putu ka Harlemu u Nizozemskoj, gdje živi. Viktor Orban se dozvao pameti i prestao biti pudlica na privjesku Putina i Vučića. Očito, Vučićev kerber Dragan J. Vučićević previdio je činjenicu da se on i njegov gazda Vučić pitaju za zdravlje pred inozemnim sudom, koliko i pijan s gaćama. Prevarili su se svi srpski Vučići i Vučićevići u računici. Mislili su da i vani sudovi sude i presuđuju na temelju Informerovih BIA optužnica i sa polupismenim, neukim i neobrazovanim, jedva svršenim srednjoškolcem i lažnim novinarom Vučićevićem u ulozi samozvanog tužitelja i samoproglašenog suca u ime i za račun njegovoga gospodara Vučića.  Vučićevi mediji su u totalnom  šoku. Klaun Vučićević ne smije ni objaviti vijest o presudi iz Budimpešte. Komentare čitatelja Srbi su u medijima sveli na minimum.
vucic-dd
Ovo je žestok, težak i klasični tehnički nokaut za Vučića i sigurno je sad u još većem sosu do guše. U Kosovskoj Mitrovici, Vučićevu bastionu na Kosovu, tamošnji Srbi u znak solidarnosti s prosvjednicima oporbe iz 40 gradova u Srbiji za subotu najavljuju početak protesta i najavu pobune kosovskih Srba protiv Vučića. Svi ovi serijski porazi luđaka Vučića mogu vrlo brzo i veoma lako dovesti do nervnog sloma. Ionako nikad nije bio sav svoj…
Igor Drenjančević
HOP