Komunjare na skupu podrške vandalu Drači vikali umjesto smrt fašizmu-sloboda fašizmu!

0
4563
Na  današnjem prosvjedu šake jadnika komunjarskih ispred spomenika F. Tuđmanu,  za podršku levičarskom klošaru Filipu Drači poznatom po uzrečici da treba pobiti sve popove, urlalo se vjerovali ili ne protiv represije,  a to je  ime prosvjednog skupa- “Protiv političke represije”.
Drača je u svome životu jedino poznat po pozivu na klanje popova i šaranju po Tuđmanovom spomeniku. Kako je iz rodnog kraja srpskog ekstremiste Pupovca ništa nije čudno, osim činjenice da je ova skupina lijenčina i neradnika u jednom trenutku tijekom govora jedne osobe umjesto Smrt fašizmu, zabunom  dreknula “sloboda fašizmu”. To što oni rade i jest fašizam.
Sam Drača je izmislio da su mu anđeli naredili da to napravi. Lažljivac koji vjeruje  u Josipa Broza ima vezu sa anđelima. Drača je zapravo htio iskoristiti prezime koje je ujedno i ime biljke posvećene Isusu Kristu. Ako znamo da drugi Drača iz istog sela je organizator četničke omladine, sve jasno i koja je veza genocidnih komunista i četnika sa anđelima

Odazvali su se pozivu više lijevih inicijativa – Baze za radničku inicijativu i demokratizacijuMreže Antifašistkinja ZagrebaRadničke FronteRadničkog portala i Socijalističke radničke partije Hrvatske. Mnogi od njih su na državnoj sisi sa svojim idiotskim udrugama koje pljačkaju proračun za 1,9 milijarde kuna!

HOP