Hasanbegović razotkrio da Kradeze gura prijedloge P. Grbina o što većoj blokadi referenduma!

0
3664

Hasanbegović je vrlo detaljno objasnio kako su zapravo po zdravo seljačkom riječniku kradezeovci gnjide koje rade za vladare svijeta u sijeni, jer sada guraju prijedloge SDP-a koje su nekada pljuvali pa tako i u svezi referenduma.

Zapravo malo dorađeni prijedlog Peđe Grbina u svezi što veće blokade referenduma upravo kradeze pušta u javnost i time pokazuje da su to dva jajeta iste koke. Govor je odličan i determinira veleizdaju nacionalnih interesa od izdjaničke vlasti koja u ime komunizma i globalizma uništava sve nacionalno.

Druga slika veza stanja govori činjenica da korumpirani Josipović i Milanović se vraćaju u SDP kako bi im digli rejting prema namještenim analizama političkog tržista i prema lažima priglupih mejnšit prosrpskih medija u Hrvatskoj.

Da prevedemo ovaj govor medijskih idiota u stvarnost, Milanović će nas spasiti nakon što se nije dokazao sa svojom novosnovanom tvrtkom u privredi, a koju su mejnšit mediji tako pompozno najavili, a isto tako će nas spasiti Josipović koji je osnovao svoju stranku koja ne vrijedi pol pišljiva boba. Ili će oni sebe spasti jer u ničemu nisu uspjeli te će donijeti SDP-u još veću ljagu nego što je bila prije?

Milanović  je silno SDP zadužio jer je u svom mandatu doveo stranku do bankrota, jer je enormno  plaćao američki PR zato što je glup ko noć, pa nije razumio da ne može govoriti narodu da ima slučajnu državu ili nas je zadužio jer je državni zrakoplov koristio za obilazak ljubavnice ili nas je zadužio jer je dopustio da mineri nasipa oko Gunje mirno otiđu u Srbiju ili nas je zadužio tzv. ratom sa Klemmom u crkvi sv. Marka…i da ne nabrajamo zašto će ga trabant Bernardić dovesti pod svoje skute , kako bi zajedno sa Peđom, nekakvim Zmajlovićem i ostalim zgubidanima palamudio o globalizmu…

Sva ta politička zgubidnaska ekipa ne zna ništa raditi osim musti porezne obveznike, krasti i lagati…zato je i govor Hasanbegovića jasan , jer pokazuje da više nema razlike između kradezea i stranke dugih prstića…

HOP