Srpski ratni zločinac za govornicom UN-a blati Hrvatsku, a njegov rođak srpski terorist vodeći pop u Hrvatskoj!

0
10145

Đuro Škaljac potpuno je nepoznat hrvatskoj javnosti zahvaljujući novinarskom neznanju, a zapravo se radi o čovjeku koji iz Beograda zajedno sa SPC-om u Hrvatskoj huška Srbe na neposluh i glavni je generator zla u Hrvatskoj , koje se reflektira preko SDSS-a i Milokrada Pupovca.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici je sa Miloradom Lintom ratnim profiterom , koji obilazi svoje četničke jatake po Hrvatskoj, a kojeg osigurava hrvatska policija kao da je milicija SAO Krajine! 

Škaljac je poznat po otimanju muslimanki sa tzv. koridora u ratu koje su služile za silovanje i iživljavanje srpskih bandita pod njegovom komandom. Škaljac je bio glavni pas rata na Banovini. Krao je imovinu od Hrvata, dao ubijati muslimane zatočene u logorima Vojnić i Vrginmost, krao je naftu i prodavao muslimana zajedno sa zadnjim zapovjednikom SAO Krajine na Banovini Čedom Bulatom. Od silne pljačke obogatio se i danas ima apartmane po Beogradu i Grčkoj. 

malobabić

Ova gnjida na slici je danas srpski svećenik vjerovali ili ne! On je rođak zločinca Đure Škaljca, Nikola Malobabić. U ratu sudjelovao je u opsadi Vukovara iz koje ga je izvukao Škaljac helikopterom. Dolazi na Banovinu i Škaljac ga raspoređuje  u policiju, prolazi obuku u Golubiću i vraća se na mjesto dešifranta srpskih vojnih zapovijedi, vrlo blisko surađuje sa zločincem Jovicom Stanišićem. Danas je ta ljiga na domjencima povodom pravoslavnog Božića zajedno sa tragikomičnim trabantom Plenkovićem i novopećenim masonom Banditićem. I veza je naravno sa zločincem Škaljcem u Beogradu.

Koliko je hrvatska diplomacija jadna pokazala je u trenutku govora Đure Škaljca u skupštini UN-a o 750 000 ubijenih Srba u Jasenovcu. Nisu znali kako zaustaviti te laži sa govornice UN-a?! Zamislite koje mi tajne službe i diplomaciju imamo da ovaj zločinac mirno šeta po New yorku, a u Hrvatskoj je napravio zločine da ti pamet stane!

Što je u ovoj snimci tragikomično? Ovaj silovatelj, ubojica i pljačkaš je još 1994. godine sve svoje bogatstvo stečeno pljačkom preselio u Beograd, a negdje oko 20 minute ovog videa proziva profesionalne oficire JNA za veleizdaju. Poimence proziva Stupara i Novakovića kao glavne zapovjednike kako su zbrisali uoči Oluje, sa tenkovskim jedinicama, te da je Škaljac morao na čelo obrane staviti Čedu Bulata poznatog po švercu goriva i hrane, te potpisivanja sporazuma sa generalom Stipetićem. Zapravo je gad prešutio da su Bulata stavili da bude šef obrane genocidne tvorevine SAO Krajina samo pro- forme radi jer ako su elitene tenskovske jedinice zbrisale, jasno je svima koju su moć uopće imali.

Srbi povratnici su nam rekli da su svi bili jako složni dok se imalo što pljačkati, kada se nije više imalo što pljačkati banda se razbježala.  Danas Škaljac prodaje bajke o nekoj veleizdaji, a sam je sudionik bežanije.

Đuro Škaljac blizak je sa SDSS-om i Milokradom Pupovcem.

HOP