Heroj Banovine razotkrio srpsku teroristkinju iz SDP-a koja je htjela uvaliti migrante u Petrinju!

0
24164

Heroj Banovine Ivo Vranić uspio je uvjeriti vijećnike Petrinje da moguće naselje za migrante u Maloj Gorici nema uvjete za prihvat. Samo naselje nema kanalizaciju, a izrada septičkih jama može potpuno zagaditi vodocrpilište i stvoriti velikih problema za pitku vodu. Grijanje isto nije adekvatno riješeno, pa opće nije jasno tko je falsificirao dokumentaciju i ponudio projekt EU kao prihvatilište za migrante i time doveo vjerodostojnost države u pitanje.

migr

Sam projekt je gurala nekadašnja šefica zatvora  Kinin u SAO Krajini, koju je SDP imenovao u svome mandatu u ministarstvo inače članica SDSS-a, a kao takva radila je do 2017. godine da se nitko nije pitao tko je ona. Čak treba naglasiti da ta Mirela Stanić Popović dugo vremena vedrila i oblačila u ministarstvu bez obzira što je radila među srpskim zlotvorima u najgnjusnijem četničkom zatvoru za vrijeme rata. Ovo četnikušu doveo je u  ministarstvo Hrvatina Zoka Milanović , koji bi sada još bio predsjednik, a vjerojatno će mu savjetnik biti Vojislav Šešelj.

Stanićku je razotkrio naš suradnik Ivo Vranić, koji je medijskim putem čvrsto stao na putu političkoj bagri koja je htjela poniziti petrinjce.

HOP