Izmišljeni pojam nacionalne manjine su ostatak srbijanskog imperijalizma u obe Jugoslavije jer se radi o etničkim manjinama!

0
8025
Čiji je zastupnik Milorad Pupovac? Što on radi u Beogradu sa četnicima? Je li on samo zastupnik Srba ili je on zastupnik svih državljana RH? Je li on zastupnik velike Srbije? On se ne bira u izbornoj jedinici nego ulazi u Sabor sa malim brojem glasova u Sabor zahvaljujući Račanu, Šeksu, Mesiću, Sanaderu i Kosorici, a to danas obilato koristi Plenković zbog svoje taštine i jugoslavenske svijesti?

82

Zašto se on tako ponaša, odgovoran je udbaš Šeks jer je dozvolio ukidanje Županijskog doma, te smanjenje broja zastupnika za dijasporu, isključivši iz Sabora hrvatsko iseljeništvo i njihovo potomstvo koje pripada hrvatskoj dijaspori, a povećavši broj zastupnika etničkih, a nikada, ”nacionalnih” manjina, koje u odnosu na hrvatsku dijasporu i iseljeništvo ne iznose niti 3 (tri) posto pučanstva. Hrvatsko iseljeništvo sa svojim potomstvom broji najmanje 4 milijuna Hrvata razbacanih diljem globusa. Zašto oni ne mogu i ne smiju glasati dopisno i elektronski u Hrvatskoj, pitam premijera Plenkovića? Ne vjerujem da oni ne žele postati državljani republike Hrvatske, ali to im uskraćuju komunisti jer svijest hrvatskog iseljeništva i njegovog potomstva nije komunistička.

20190124_190937FB_IMG_1548677596106

Šeks je nakon smrti predsjednika Tuđmana postao mentor hadezeovih političara – prikrivenih komunista i stranih agenata. On je preko SDP osigurao prevlast udbaša i kosovaca  u hrvatskoj politiki. On je grmio i oblačio u HDZ-u na štetu Hrvata jer je svoj zanat ispekao kao doušnik UDB-e. Izgleda da hadezeovski političari i članovi imaju komunističku svijest i ne razumiju demokraciju. Tako je na čelo HDZ-a doveo Plenkovića koji ne razmišlja o potrebama naroda nego samo o svojoj karijeri. Stoga pitam Premijera: Je li on Pupovcu dao dozvolu da pljuje po hrvatskom narodu? Izgleda da jest jer nikada se nije oglasio na njegove laži i objede na račun hrvatskog naroda i hrvatske države, posebice, NDH. Nezavisna država Hrvatska je bila želja hrvatskog naroda, a nije uspjela zahvaljujući tvrdoglavosti i samovolji Pavelića jer se nije na vrijeme naklonio saveznicima. Umjesto da se komunistička i četnička laž opovrgne stručno, Plenković se ponaša nezainteresirano. Takav čovjek ne bi smio voditi hrvatsku politiku niti hrvatsku državu?

plenki-pus-pupo

Sve ustavne promjene u Ustavu treba izglasati narod na referendumu umjesto Sabora. No, to ne želi Plenković! Ne može se više demokracija voditi prema imperijalističkim usuzima nego je treba modernizirati i prilagoditi novom vremenu i potrebama  nacije i većinskog naroda, a zbog imperijalističkog Ustava Pupovac i njegovi četnički ortaci i dalje pljuju po hrvatskom narodu. Zašto nacionalni Hrvat i ateist Pupovac šuruje sa četnicima i SPC, a nikada sa hrvatskom nacijom? Kad se mijenja Ustav hrvatski sabornici ne traže mišljenje naroda nego mišljenje bivših udbaša i kosovaca koji upravljaju sa dubokom hrvatskom državom. Nisam siguran da hadezeovski sabornici razumiju načela demokracije i načela vladavine prava, a zbog toga sve dok se stvari ne promjene treba glasati protiv HDZ-a.

plenik

Nisam nikad bio član ni jedne stranke, ali sam bio pristalica Tuđmanovog  HDZ-a jer jedino tako se mogla stvoriti suverena i demokratska država Hrvatska, što je nedvojbeno i ostvareno.

Zašto Plenkovićeva Vlada obstruira registraciju HPC i zašto Sabor ne zabrani djelovanje svim stranim pravoslavnim crkvama u Hrvatskoj, što traži pravoslavni Kanon. Ne može se liturgija i nastava u hrvatskim crkvama i školama u suverenoj i demokratskoj Hrvatskoj voditi na stranom jeziku ako je RH suverena država!

plen

Zar ovo ne pokazuje kristalno jasno da je Plenković Jugoslaven, a najmanje Hrvat jer ne štiti interese RH i hrvatskog naroda. Od koga Pupovac prima plaću? Je li Plenković ikada reagirao na njegove laži i uvrede hrvatskog naroda koji su utemeljeni na hrvatskim komunističkim – udbaško kosovskim lažima i četničkom posezanju za hrvatskim državnim prostorima. Nikada,  jer on jednako razmišlja kao i Pupovac. On želi Jugoslaviju, dakle, Veliku Srbiju.

Kako razmišlja Pupovac razmišljaju Stanimirović, Milaković i mnogi drugi, posebice mladići iz Ravnih kotara, Banije, Korduna i Vukovara koje odgaja SPC. Međutim, hrvatski komunistički intelektulaci misle da katoličkoj Crkvi treba zabraniti izjašnjavanje o politiki dok SPC može stvarati četnike u državi u kojoj ne bi smjela djelovati. Oni još ne razlikuju fašizam SPC-e od humanog i demokratskog djelovanja katoličke Crkve u hrvatskoj politiki. Katolička Crkva može javno sudjelovati u hrvatskoj demokratskoj politiki i sa oltara jer Crkva je samo građanska udruga. Ona je univerzalna Crkva za razliku od pravoslavnih Crkva. Ona je udruga i ima pravo iznositi svoje mišljenje i uvjerenja kao sve druge udruge, ali se to ne sviđa potomcima komunistčke totalitarne svijesti. SPC po pravoslavnom Kanonu ne može djelovati u suverenoj državi Hrvatskoj već samo u matičnoj Srbiji?

cetnicki-zbor

Birači bi trebali prigodom svih predstavničkih izbora odrediti plaće za sve hrvatske političare jer narod je suveren umjesto političara. Umjesto da su političari plaćeni manje od liječnika, hrvatski političari sami sebi daju plaću koja je dva do tri pita veća od liječnika i to sa velikim beneficijama. Zbog toga političarima treba smanjiti plaće i u lokalnu politiku uvesti volonterizam? Nije li to razlog zašto najviše liječnika imamo u politiki? Jedino tako se možemo osloboditi Šeksa, Bačića, Đakića, Jandrokovića i svih bivših udbaša i kosovaca koji žele dočekati mirovinu u Saboru, te u politiku uvesti ljude koji će služiti državi i narodu. Tako bi se politikom bavili samo oni koji žele služiti RH i hrvatskom narodu, a najmanje sebi i udruženim udbaško kosovskim lopovima. Treba limitirati mandate političara jer jedino tako možemo dobiti različite ideje u politiki. Političari ne smiju imati više od 2 (dva) mandata jer više mandata stvara stagnaciju u državi i treba ih birati izravno, a nikako preko stranačke liste.

seksmanolic2

Umjesto da su stvarali hrvatsku državu, hrvatski političari – udbaši i kosovci –  su preko nacionalnih manjina, odlučili rušiti hrvatsku državu ili naciju. Umjesto da rade na stabilizaciji tek stvorene hrvatske države i nacije, oni je ruše preko Pupovca i Radina. Pupovac želi Srbiju do linije Virovitica, Karlovac,  Ogulin i Karlobag, a Radin traži državu Istru koja bi se uz pomoć IDS-a pridružila Italiji. Dalmatinski orjunaši traže državu Dalmaciju jer ne znaju da je Dalmacija romanski naziv za Harvaču, Harvatiju ili Hrvatsku. Kako vidimo Hrvatska ima mnogo neprijatelja u Saboru i teško će se na mapi svijeta održati RH i hrvatski narod  ako ne smanjimo plaće sabornicima i tamo postavimo one koji žele služiti RH i hrvatskoj naciji i tako se odužiti svojoj domovini.

Gledajući i slušajući televiziju stekao sam dojam da Pupovac i njegovi istomišljenici ne razlikuje naciju od naroda. Narod je skupina ljudi koja ima iste ili slične odlike. Nacionalne manjine ne postoje jer one su dio države ili nacije u kojoj žive i imaju istu nacionalnost kao i večinski narod jer u državi u kojoj žive imaju ista prava kao i većinski narod. Nigdje u demokraciji nemaju nikakva ekstra prava. Nacionalne manjine u Hrvatskoj su ostatak srbijanskog imperijalizma u obe Jugoslavije jer se radi o etničkim manjinama koji imaju nacionalnost države u kojoj su rođeni. Nacija je država, a nacionalnost se odnosi na sveukupni narod koji u njoj živi. U Hrvatskoj postoje samo etničke manjine koje nemaju nikakva druga prava osim što se slobodno mogu družiti u demokratskoj državi. Etničke manjine mogu imati svoje škole ako ih sami plaćaju, a nikada na štetu države u kojoj žive. U RH je službeni jezik hrvatski, a to načelo Ustava nisu poštivali Račanovi komunisti niti komunistički Ustavni sud.

San većine hrvatskog naroda je teško ostvaren i nestaje polako pred našim očima, a to je nezavisna i suverena država Hrvatska. Zašto su pale tolike hrvatske žrtve? Taj san Hrvatima pokušavaju oduzeti hrvatski komunisti, dakle, udbaši i kosovci, te njihovi potomci. Ako želimo sačuvati hrvatsku državu moramo izvršiti lustraciju, ali nju ne želi ni HDZ ni SDP jer njihovi političari i članovi su potomci komunista, dakle, onih koji nikada nisu željeli suverenu i nezavisnu hrvatsku državu. To je još jedan razlog zašto domoljubi ne smiju glasati za HDZ. Treba lustrirati sve komuniste i suradnike UDB-e i KOS-a, posebice u obrazovanju i svim javnim ustanovama. Ne smijemo više  skrivati komunističke i četničke zločine za vrijeme i nakon antifašističkog rata te ih bez ikakvih dokaza natovariti na leđa ustašama jer mnogi ustaše su bili nevini. Isto tako moramo objelodaniti i sve ustaške zločine, ali kako stvari stvari danas izgledaju, oni su bili zanemarivi u odnose na komunističke i četničke,  a ta spoznaja se hrvatskom narodu  uskraćuje.

Napokon RH mora postati slobodna, a to se jedino može postići preko slobode mišljenja i njegovog javnog iznošenja, bez ikakvih posljedica. Sa potomcima komunista moramo biti oprezni jer oni su okupirali sve hrvatske obrazovne i ine institucije. Ne mogu slobodu mišljenja i njegovog javnog iznošenja imnati samo političari nego ista prava moraju imati svi hrvatski državljani. Ne postoji govor mržnje nego samo drukčije mišljenje. Javne osobe se ne smiju braniti zakonom o kleveti ili uvredi časti jer to uskraćuje sloboidu mišljenja. Kako stvari stoje u Hrvatskoj, političari nemaju nikakve časti jer njihovo ponašanje u Saboru na to sigurno ne ukazuje.

received_481844522342669

Današnji HDZ je najveća sramota hrvatskog naroda jer se odrekao ideja prvog hrvatskog predsjednika Tuđmana. Bez tih ideja ne bi bilo RH, a sve danas pokazuje da bi mogla nestati sa europske mape. Zbog toga Plenković i njegova Vlada moraju otići sa hrvatske političke scene. Bez Plenkovića, RH može postati drukčija država jer on i njegova Vlada se služe udbašim metodama kao progonom hrvatskih branitelja i domoljuba zbog verbalnog delikta kojeg su umotali u celofan i nazvali ga govorom mržnje. Nije mi jasno kako bilo koji razuman čovjek može ozakoniti govor mržnje i preko njega puku oduzeti slobodu i uvesti diktaturu, a to čini HDZ.

Srećko Radović

HOP