Bogata obitelj četničkog teroriste muze socijalnu pomoć, a on puca iz pištolja i hvali se prijateljstvom sa kradezeovcima!

0
16522

O Milanu Busiću puno smo pisali jer je i njegov dosje u policiji veliki…Busić je napadao i prijetio policajki Katici F. iz Vrginmosta, umjesto da policajci stanu uz kolegicu, oni su joj okrenuli leđa. Naš portal na kraju je spasio policajku od namještanja otkaza. Ako kažemo da je u policiji bio zaposlen sin aktivnog četnika iz rata, malo smo rekli…

received_2018099828243911

Bandit u četničkoj crkvi

 

Busić ima kafić u Topuskome i apartmane. U njegove apartmane dolazili su naši obavještajci i policajci, a nije bolje niti sa našim političarima. Drugim riječima ljudi su uslikani u nezgodnim situacijama i bolje je bilo namjestiti otkaz policajki Katici nego da se digne malo veća frka…Busić je bio i poznat i po švercu cigareta iz BiH. Nije bilo teško policajcima iz Gvozda prežmiriti ili uzeti koju šteku…Kada je policajka Katic F. počela istraživati situaciju oko Busića, dirnula je u osinje gnijezdo.

Busić se javno hvali velikim prijateljstvom sa načelnikom općine iz redova kradezeovih udbaša i masona &ostalih…

 

Busić je organizator četničke omladine u svome kraju zajedno sa izvjesnim Carevićem iz Siska koji je momentalno u Australiji. Novac za huškanje Srba dobiva iz Beograda. Iza njega stoji Biro Krajine i nekadašnji zločinac sa Banovine broj jedan -Đuro Škaljac. Od toga novca Busić dobro živi, usput malo huška Srbe i glumi velikog vođu…

List Banija rs nazvao je ovog kriminalca srpskim Ernestom Guevarom, branio ga od policajke Katice F. i proglasio ga ugroženim Srbinom, pa su mnoge srpske budale uplaćivale novac za njegovu obranu od policije i “ustaškog portala” jadnom Busiću koji navodno loše živi. Koliko loše vidi se iz priloženog.

Novac iz Srbije dobiva od izvjesne Gordane Stojaković, danas udana Jovanović iz mjesta Palanka. Ona je bliska rođaka zločinca Škaljca, osnivača ratnih logora smrti Vrginmost i Vojnić, čovjeka koji se bavio likvidacijom Hrvata, pljačkom i organizacijom silovanja mladih muslimanki. U našim medijima gotovo nepoznat lik.

Jovanovićka donosi novac Busiću da bi ovaj obućavao Srbe za nove pokolje, a bandit Busić uglavnom sve potroši za sebe, kocku i provode. U zadnje vrijeme njih dvoje su u Njemačkoj nakon naših natpisa o ovome banditu. Busić je bio optužen i za silovanje jedne mlade djevojke, ali kako zna svašta o našim političarima čisto sumnjamo da će biti osuđen. Jadna je država koju jedan Busić ucjenjuje, ali je tako…

Naše službe znaju za jednu pošiljku novca koja je stigala do Busića od Jovanovićke, ali se nitko nije usudio išta dublje istražiti…jer mnogi su upetljani s njim. Zato se i policajki smještao otkaz. Da nije bilo hrabrosti našeg glavnog urednika policajka bi završila na cesti…Busić bi ispao maltretirani Srbin o kome su pisali srpski.mediji.

Jovanovićka je završila obuku u Golubiću za četničkog borca, u ratu radila u krim policiji SAO Krajine, vrlo blisko surađivala sa svojim rođakom, zločincem Škaljcem. Pošiljke novca za uzbunjivanje Srba stizale su zrenjaniskim autobusom koji je prolazio ovom rutom za Zadar.

Bivši načelnik policije stalno je ovome gadu gledao kroz prste. Na kraju je cijenu platio pas od ex načelnika, niti kriv nit dužan, otrovan je…da li je to bilo upozorenje četničkih zločinaca da šuti ili gnjev nekog zakinutog ne znamo…

Nedavno smo sami otkrili pištolj u kokošinjcu nekadašnjeg čuvara logora Vojnić, Mile Galogaže, sada pokazujemo sliku teroriste Busiće sa pištoljem. Trebaju li četnici nekome skratiti glavu pa će policija nešto početi raditi?

IMG_20181222_153343

Država Hrvatska voli i stare četnike… Majka od ovog gada prijavila se za pomoć jer jadna nema novaca , ali joj muž nekadašnji ugledni četnik ima ogromno imanje sa puno stoke. Vjerojatno joj neda jesti pa ova jadna mora tražiti spas od države koju mrzi…država daje pomoć ljudima koji ju mrze, štiti silovatelja, nasilnika, švercera i teroristu. Bitno je jedino da je Srbin.

Muž ove žene je Nikola Bućan brat okrutnog srpskog bezbednjaka iz rata i  brat drmatorice današnje socijalne službe, žene  nekadašnjeg suca Krajine Sužnjevića, poznatog po zataškavanju srpskih zločina.

HOP