Danas udar u HSP-u, HDZ-ovci upadaju u prostorije i mijenjaju brave?!

0
6520
04.02.2019

Danas u jutro u sjedište HSP-a u Zagrebu upadaju zamislite jurišnici iz HDZ-a i SDP-a ali pod skutama HSP-a.

HSP-ovci upadaju u prostorije HSP-a ! Da li Vam je to normalno? Pripremili su ti veliki muljatori i smjene u HSP Bjelovarskoj županiji, Karlovačkoj županiji i Zadarskoj županiji.

Napad na prostorije HSP-a organizirali su : Ivica Vladava – HDZ – ov igrač, Drago Marković obavještajna služba iz Osijeka i glavni tajnik HSP – a ČLAN SAVEZA KOMUNISTA IZ RIJEKE ZVONKO ČAPKO. Naravno imaju podršku ljubitelja Kulturnog umjetničkog društva Krajna iz Beograda , predsjednika HSP-a Karla Stračevića iz Gospića.

Nakon toga dolazi dogovoreno ujedinjenje , a po naputku iz HDZ-a, HSP i HSP AS.

HSP AS je obećano 6 mjesta u predsjedništvu stranke.
Ujedinjenjem će doći do izvarednog Sabora HSP -a i sad gle čuda .
Ti igrači Ivica Vladava, Drago Marković, Zvonko Čapko u tajnosti su dogovorili i udar na Karla Starčevića jer smatraju da je nesposoban voditi HSP.

Naivni Karlo toga još nije ni svjestan ali brzo će doći k sebi, inače njemu je laknulo u Gospiću jer kod izglasavanja Gradskog proračuna svi HDZ-ovi su digli ruke za  proračun. Ima li Starčević problema sa svojom tvrtkom i plaćanjem pristojba pa je pristao na ovu igru?

Sve se zna ! Tako će na izvarednom Saboru predložiti novog predsjednika, do jučer HDZ-ovca iz Splita Hrvoja Marušića i smijeniti sadašnjega. Marušić je bio do prije neko vrijeme u HDZ-u, danas je glavni u HSP-u Split!

Screenshot_20190204-114722_Viber

HSP-a u Splitu izgleda kao masonski hram ili nekakva banka…

Hrvoje Marušić je član ROTARI KLUBA , a za one koji ne znaju što je Rotari , da znaju to je organizacija MASONA u Hrvatskoj.Da li mason može voditi HSP ?

Naravno da ne jer masoni su protiv pravaštva , vjere i Boga ! Baš nas zanima kako će se to sve odigrati, a za  točnu informaciju da je između njih rat počeo je i činjenica da više ne radi web stranica hsp.hr.

Screenshot_20190204-101608_Chrome
HSP je otet još od 1993. godine, a ovi koji su u igri su plačenici zar ne Đovani ?

U međuvremenu iskreni HSP-ovci rade na suspenziji tajnika Čapka.

Doznajemo da je zbog članstva u Komitetu SKJ Rijeka, Časni sud HSP-a suspendirao glavnog tajnika HSP-a Zvonka Čapku. Doznajemo iz bližih krugova Zvonka Čapke da je  vrlo burno na to reagirao i da se u njemu probudio komunistički duh osvete.

Upravo je predsjednik HSP-a Karlo Starčević imenovao Zvonka Čapka za tajnika, a ovaj mu vraća na način da je već stvorio svoj klan unutar stranke i plan o novom predsjedniku Hrvoju Marušiću masonu i donedavnom članu HDZ-a iz Splita. Kako će se sve rasplesti vidjet ćemo uskoro.

Dražen Keleminec

Izvor Hrvatski pravaši

https://www.hrvatskipravasi.hr/