U Hrvatskoj je započeo komunistički neotkriven ali organiziran prevrat sa prepoznatim komunističkim podvalama

0
2090

U Hrvatskoj je započeo komunistički neotkriven ali organiziran prevrat sa prepoznatim komunističkim podvalama – ukidanjem demokracije. Iza svega stoji premijer Plenković i njegova enturaža jer HDZ gubi suport birača, a sa druge strane potomci komunista u SDP su izgubili sve moguće orijentire i raspadaju se. Zbog toga je HDZ-u jako potreban četnik Pupovac u nadi da će mu se nakloniti hrvatski ”nacionalne” manjine iliti lopovi hrvatskog proračuna. Dakle, radi se o idealnom trenutku za ukidanje demokracije i uvođenje diktature na zahtjev skrivenih udbaša i kosovaca čiji ”front man” je Plenković, na što nedvojbeno ukazuje njegovo ponašanje. Sve što radi Plenković i HDZ upereno je protiv interesa hrvatskog čovjeka i naroda.

Najprvo je počelo sa  SMS porukama i pritvaranjem Varge i Curiča samo da se uklone ili ponize tradicionalisti i konzervativci u HDZ, u čemu je Plenković uspio i na njihova mjesto postavio Jandrokovića i Kuščevića bez da znamo njihov pedigre. Njihovo ponašanje nije demokratsko i protivno je načelima demokracije, ljudskih prava i slobode čovjeka. Sve miriše na partizanštinu i komunjarstvo jer dovoljno  obrazovan čovjek i demokrat se ne može ponašati kako se oni ponašaju. U ovoj državi pojam demokracije je prisutan jedino kada djeluje milicija koja svoje poslove prilagodi potrebama Partije ili skrivenih udbaša i kosovaca. Izgleda da komunisti gube uporište u hrvatskoj demokraciji jer skriveni jugoslaveni – udbaši i kosovci sprovode četničku politiku kontrolirajući gotovo sve medije u Hrvatskoj. Cilj ove udbaške podvale je bio osloboditi se tradicionalista i konzervatica u HDZ-u te u Hrvatsku vratiti socijalizam sa ”ljudskim” licem, dakle,Jugoslaviju.

Zasigurno su danas najopasniji udbaškii i kosovski novinari jer oni ne poznaju drugu demokraciju osim komunističke, posebice udbaški i kosovski potomci. Kakvo gospodarstvo i kakvu demokraciju oni poznaju? Oni nemaju druge argumente nego komunističke. Dakle, hrvatska ”avangarda” je uvijek Hrvate prodavala u ropstvo. Zar netko razuman može povjerovati da Varga nije bio produžena ruka UDB-e koja će ga nakon izvršenog zadatka zatvoriti, a možda i ubiti. On je hrvatski izdajnik. Pogledajte samo tko su mu bili klijenti? Tako operiraju UDB-a i KOS

No, ni to nije bilo dosta pa se u javnosti  proširila vijest o mržnji prema nacionalnim manjinama, što je još jedan uvod u rušenje demokracije i nametanja diktature, pa svaki demokratski istup u demokratskoj Hrvatskoj treba zabraniti jer su ”manjine” na to osjetljive. Međutim, etničke manjine nisu nacionalne manjine, a hrvatski ustavotvorci to uopće ne razlikuju. Te udbaške nacionalne manjine imaju veća prava od većinskog naroda i suprostavljaju se stvaranju hrvatske nacije. Dakle, komunisti i udbaši su preko uvođenja nacionalnih manjina u Ustav pokušali srušiti hrvatsku državu jer po Plenkoviću i njegovoj zabrani pokliča ”Za dom – spremni” suverenu i nezavisnu hrvatsku državu su stvorili fašisti – ustaše. Očito, partizani, komunisti i njihovi nasljednici ne razlikuju fašizam od nacizma. U antifašističkom ratu Hrvati su mogli biti jedino nacisti, a Srbijanci i nacisti i fašisti. Dok ovo pišem slušam intervju jednog udbaškog doušnika koji ne zna ni svoje prezime, ali on bi ukinuo slobodu i na vlast doveo pendrek. Kakav licemjer može biti dogmatski odgojen čovjek koji je neobrazovan da može govoriti o demokraciji i slobodi? Je li ”Amsterdamska koalicija” hrvatska ili holandska koalicija? Žele li članovi te koalicije biti zastupnici Holanđana ili Hrvata u EU parlamentu?

No, nitko se ne pita tko je otac djevojke koja je tražila slovo U i zašto? Nema nikakve sumnje da je njezin otac bio član SDP i da je iskoristio svoju kćer zbog Partije. Ne pripada Partiji samo njezin otac nego mnogi Albanci u Zadru. U bivšoj državi u njihove ”slastičarne” u Zadru su dolazili komesari milicije i SDS, a zbog toga su imali privilegije koji nije imao obični Hrvat. Zašto, morali bi se upitati? Oni su također uvedeni u ilegalna poslovanja i nitko im ništa ne može. U njihove lokale nisu dolazile inspekcije, a to ukazuje na veliku korupciju u bivšoj državi. Zašto se pobunila kćer druga Shale? Možda joj je otac već pronašao muža, a ona to ne želi jer želi biti ista kao djevojke iz njenog okruženja. Zar to nije možda prouzročilo revolt mlade Albanke, a komunjare i udbaši u tome samo vide mržnju prema drukčijima. Zar ”Albanka” u Hrvatskoj nema pravo da se brani od prodaje u ropstvo? Moja teza ne mora biti točna, ali mogućnost za takvo ponašanje mlade djevojke je velika.  Zar mlada ”Albanka” nije Hrvatica ako ima hrvatsko državljanstvo?

Zar nam ovo ne otkriva koju dogmu preko medija promiču potomci komunista, udbaša i kosovaca? Oni još nisu shvatili da je RH demokratska i slobodna država u kojoj postoji sloboda govora i njegovo javno iznošenje. Jedna od tih sloboda je slijediti ustaše i Pavelića ili komunizam i Tita, ali to ne može razumjeti dogmatski oformljena budala. Zašto bi slavili Tita i zabranjivali Pavelića? Čudi me da ne slavimo ”antifašistu” Mihajlovića? Nije li riječ o diskriminaciji?  Ako je slobodna četnička kokarda zašto ne bi bilo slobodno i ustaško slovo U. Neki Hrvati u svojoj ignoranciji i danas hrvatski grb nazivaju fašističkim,a mnogi jednoumni komunisti bi ga zabranili. O kakvoj to demokraciji govori hrvatska avangarada preko hrvatskih medija? Što ta avangarda zna o demokraciji i vladavini prava? Tko komunističkim novinarima i pravnicima daje za pravo da pišu o demokraciji i vladavini prava? Možda njihovi udbaški i kosovski profesori sa fakulteta? Da urednici medija nisu udbaški suradnici, onda od dječjih dogodovština ne bi stvarali udarne vijesti. Osobno znam kako se sve dogodilo i nitko nije razmišljao o slovu U niti je slovo U na mišici mlade Albanke. To je otisak vrućeg upaljača, a moj izvor je također dobio opekotinu, ali nije htio lagati za njezinog oca.

Još se nije smirila priča o mladoj Albanki,  a u Splitu se događa slučaj sa vaterpolistima ”Zvezde” iz Beograda. Nije li to malo prebrzo? Ne ponavlja li se svastika sa Poljuda  jer sve ukazuje da su organizatori isti. Jesu li počinitelji tog neljudskog čina huligani, potomci udbaša i kosovaca nije bitno jer netko sa jugoslavenskog komunističkog spektra stoji iza tog nemilog događaja koji je potreban Plenkoviću i drugim ljevičarima, dakle udbašima, kosovcima i njihovom potomstvu. Ako je suditi po televizijskim programima, mnogi Hrvati misle da se radi o mržnji. Da, radi se o mržnji, ali čijoj? Tako razmišlja i četnik Pupovac. Ne, nisu to učinili Hrvati. To su učinili splitski Jugoslaveni i pošten Hrvat se nema čega sramiti. Što je udbašima i kosovcima optužiti nevine ljude? Sjećate li se bombe koju je u beogradskom kinu postavio ustaša Hrkač ili bombe u Pagu i Zadru koje su postavili ustaše? Sjećate li se kad su 1987. godine noružavani ”ustaše” u Hrvatskoj i BiH? Što se dogodilo Japancu sa hrvatskim kockastim dresom u Beogradu nitko ne spominje? Kakvi su licemjeri Hrvati? Srbijanci i hrvatski jugoslaveni su sretni što je kardinal Božanić priznao laž za istinu. Tko ga je na to nagovorio? Plenković ili netko drugi? Koliko je mogao biti  naivan? Nema više otkupljenja za  kardinala mada se pokušava opravdati nekom novom izjavom. Ponižen je blaženi  Stepinac sa takvim kardinalom!

Istovremeno nam se događa odlikovanje za osumnjičenog komunističkog i ratnog zločinca Budimira Lončara, a nagradu mu dodjeluje gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Što Bandić ne bi učinio za premijera Plenkovića kojemu pokušava preko komunjarskih prebjega  osigurati vlast i omogućiti uvođenje dikature samo da ne bi završio u zatvoru. Tako to radi lukavi seljačina, ograničrnog uma i prevrtljivog karaktera, a avangardist i ”poštenačina” Plenković je tipičan predstavnik gradske uglađenosti ili nezainteresiranosti. Imao je je hrvatski uglađenik nedavno jednu ružnu reakciju u Saboru, ali i nju su Hrvati već zaboravili. Što možemo misliti o nagrađivanju čovjeka koji je osobno odgovoran za sve hrvatske žrtave u četničkoj agresiji? Što možemo misliti o čovjeku koji je odgovoran za tolika stradanja Hrvata u 2. Svjetskom ratu i nakon njegovog završetka? Ne ćući li u svakom hrvatskom komunističkom  intelektualcu drug Lončar? Nama Hrvatima je namjenjnena sudbina da još jednom postanemo krvoločan i genocidan narod zahvaljujući hrvatskoj komunističkoj intelektualnoj avangardi.

Što smo učinili da se to ne dogodi? Ništa! Umjesto da smo lustrirali komuniste, udbaše i kosovce, oni danas lustriraju nas. Je li nas kao narod sram? Najprvo smo pljuvali po pravim braniteljima dok nisu sebi oduzeli živote i prepustili sudbinu njihovih obtitelji lažnim braniteljima. Na koncu se pitam koliko je bilo pravih branitelja? Ne bih bio iznenađen da su branitelji Milanović i Plenković jer to su Manolić i Mesić, a najvjerojatnije i Lončar.

Srećko Radović

HOP