Srpska tjeralica: Srpski pravni idioti optužili za ‘laku tjelesnu povredu Vučića’ pisanjem statusa na Facebooku!

0
9834

image2image3
PRESUDA SUDA U BUDIMPEŠTI U SLUČAJU VIŠEKRUNA JE DOKAZ DA JE U EUROPI ZA RAZLIKU OD SRBIJE DOZVOLJENO KRITIZIRATI VLAST NA INTERNETU

 

Presuda suda u Budimpešti koja je upravo stigla na adresu Djordja Višekruna u Holandiju prevedena na srpski jezik je čvrst dokaz da je kritika režima na internetu dozvoljena u Europi kao i dokaz da su sluge i podanici SNS-a koji još uvijek nažalost rade u sudu i tužilaštvu u Srbiji potpuno izgubile svaki kontakt sa realnošću i zdravim razumom.

Kao što vidimo iz obrazloženja presude madžarski sudac uopće ne razumije što to srpski pravosudni organi stavljaju Višekruni na teret.

Dokazi koje su srpske vlasti ponudile u vidu Facebook statusa su kontradiktorni krivičnim djelima za koja se tvrdi da je okrivljeni počinio.

Pored standardnih budalaština da je “Vučiću ugrožena sigurnost” Facebook statusima (ma šta to značilo) se u ludilu otišlo korak dalje,  pa se kaže da je Višekruna učinio i “laku tjelesnu povredu Vučića” i to pokušaj iste,  ali ponovo pisanjem po Facebooke, ovo ni pacijenti klinike Laza Lazarević ne bi mogli napisati ni pod najjačim dozama lijekova.

Isto, se kaže da Višekruna iz Holandije proganja i prijeti Vučiću iako se u ni jednom citiranom Facebook statusu ne navodi ime i prezime Aleksandar Vučić već se piše generalno protiv diktature i diktatora.

A o tome tko koga proganja i tko koga želi se najbolje moglo vidjeti u Novogodišnjem intervju Vučića na Studio B i TV Pinku gdje je ničim izazvan više puta spominjao Višekruna kao “vođu opozicije” iako su građani na istog nakon 2 godine boravka u Holandiji gotovo i zaboravili, ali Vučić očigledno iz perverznih razloga ne može da ga zaboravi.

Đ. Višekruna za HOP