Uz pozdrav ZDS borilo se protiv srpskog fašizma, a danas srpski mediji trube o hrvatskom fašizmu!

0
7689
Sa lica joj je nestao osmijeh, njezin eliksir života! Nama je ostalo da nagađamo ako je bolesna ili joj je zaprijetila duboka država. No, na licu joj se vidi strah i zbunjenost. Što je moglo prouzročiti takvu naglu promjenu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarević je pitanje na koje ću pokušati odgovoriti. Nisam jedan od onih koji će glasati za KGK bez analize njenih političkih poteza, ali nisam osvetoljubiv  da ću je tako olako odbaciti jer ona je učinila mnogo na promociji hrvatske države i hrvatskog naroda u usporedbi sa drugim političarima, posebice u usporedbi sa Mesićem i Josipovićem, jer predsjednik države danas nema nikakve ovlasti, a hrvatska komunistička svijest i danas  vjeruje da predsjednik o svemu odlučuje.
Ne sviđaju mi se istupi njezinog savjetnika Radeljića jer on je trebao antipicirati i razumjeti ove događaje i na drugi način puštati informacije u javnost. No, ne kudim ga zbog njegovih reakcija jer sve se ovo dogodilo brzo i nepredviđeno jer ona mu nije dala otkaz nego Plenković uime duboke države. Dakle, u SOA-i se skrivaju mnogi udbaši i suradnici duboke države, a on je to osjetio na vlastitoj koži kad mu je agent SOA-e zaprijetio čak i smrću zbog zaštite Predsjednice kao da se radi o njezinom asasinu a ne savjetniku. I nju se na sličan način ucjenilo zbog njenih stavova o braniteljima kojih se na kraju morala odreći i popljuvati ih izjavom:”Bila sam prevarena od svojih savjetnika i pozdrav ‘Za dom – spremni’ nije starohrvatski pozdrav.” Ona je to mogla izgovoriti jedino pod ucjenom i način na koji je to učinila nedvojbeno pokazuje.”Za dom – spremni” nije nikakav pozdrav, draga Predsjednice, nego poklič kojim su branitelji hrabrili sami sebe. To je vojnički poklič pod kojim se branila i obranila hrvatska država i narod te bi ga trebalo uvesti kao poklič u hrvatsku vojsku. Poklič je izvorno bio ”Za dom” i svi hrvatski ratnici su dodali riječ ”spremni”. Ti ratnici su postali i ustaše nakon ubojstva hrvatskih političara u jugoslavenskoj  Skušpštini. Nitko nema pravo da se sa tim pokličem igra, da taj poklič zabrani braniteljima ili bilo komu drugomu ili da se taj poklič zabrani pri označavanju spomena pogibije hrvatskih junaka od strane četnika.  Međutim, Plenković je u Jasenovcu uklonio spomenploču na poginule branitelje jer mu je to navodno naredio Pupovac.

Ne vjerujem da mu je to naredio Pupovac, ali vjerujem da mu je to naredila duboka država kojoj pripadaju Pupovac, Plenković, Šeks i mnogi drugi  jer jedino diktaturom se može prikriti pljačka hrvatske države i hrvatskog naroda od strane udbaša i kosovaca u bivšoj državi i suverenoj Hrvatskoj, te prikriti Titovi zločini nakon završetka antifašističkog rata pa sve do njegove smrti. Titov komunizam nije bio ništa drukčiji od nacizma.

Zamjera se HOS-ovcima što su nosili crne košulje, a kako drukčije su mogli zaštiti sebe protiiv četnika i srbijanske vojske bez oružja i ratne odjeće. Oni su bili dragovoljci i najbitniji su čimbenik u stvaranju suverene i nezavisne Hrvatske uz predsjednika Tuđmana koji je vodio politiku. On ih nije progonio, što mnogi misle, kako ih danas progoni duboka država nego je shvatio da bi njihovo priznanje iskoristila moćna srbijanska propaganda. Dočim netko na sebe stavi crnu odjeću, za maloumnike je to znak ustašstva. Međutim, crnu  boju je teško otkriti u noći kad se događaju ratne operacije. Ustašama Srbijanci i Srbi zovu hrvatske ratnike i sve Hrvate. Tako su  ”plemeniti i pravedni” Srbi i Srbijanci od mene stvorili ustašu, a razlog zašto sam postao ustaša je što sam želio suverenu i nezavisnu hrvatsku državu. Sadašnji suradnici duboke države po medijima bi zabranili sve hrvatske povijesne simbole jer ih je koristio Ante Pavelić, ali nitko od njih ne piše tko je stvorio Pavelića i ustaše.

Međutim, nitko ne napada židovski simbol – šesterokraku zvijezdu, koja je samo prikrivena svastika. Kako su se Hebreji mogli ponašati drukčije u semitskom ropstvu? Kako su se drukčije mogle ponašati ustaše pod njemačkom i talijanskom okupacijom? Hrvatski ignoranti hrvatski grb sa prvim početnim poljem nazivaju ustaškim mada se taj grb nalazi na krovu crkve sv. Marka dosta prije pojave ustaša. I svastika je bila hrvatski simbol prije semitizacije i kršćanstva. Sve ovo nam pokazuje da za većinu hrvatskih medija pišu ignoranti koji posjeduju diplome svojih dogmatskih učitelja.

Da je duboka država uzela vlast u Hrvatskoj pokazuju nam ponašanje gradonačelnika Bandića. On priprema teren za Plenković prije kraja svojeg mandata uvede diktaturu i to legalno(?). Zbog toga je želio odlikovati Budislava Lončara koji je u naravi anifašistički i komunistički ratni i poratni zločinac koji je prije raspada Jugoslavije zabranio oružje Hrvatima dok su Srbi bili naoružani do zuba. Ta zabrana je još više osiromašila Hrvatsku i Hrvate, a zbog toga suradnici duboke države i danas optužuju tadašnje hrvatsko vodstvo za pljačku poduzeća koje su još u Jugoslaviji opljačakali njihovi djedovi i očevi. Danas Bandić kaže da mu je Lončara preporučio njegov suradnik Kalinić. Međutim, on i Kalinić su propadali istoj kasti u jugoslaviji. Ne bi me iznenadilo da uskoro Bandić odlikuje i Ivicu Maštruka, poznatog udbaša sa pseudonimom ”Katolik”.

Pravi hrvatski antifašisti su hosovci jer su se borili protiv srbijanskog fašizma i kolonijalazma koje su odobravali mnogi  prijašnji i današnji novinari u Hrvatskoj. Na toj kolonijalnoj i fašističkoj strani je bio i Račan sve dok mu nije zaprijetio pritvor u Beogradu. Došavši ponovno na vlast u Hrvatskoj nakon izbora zajedno sa Bandićem je vratio udbaše i kosovce na vlast te vratio komunizam koji je još više omogućilo pljačku poreznih obveznika. Od toga se Hrvatska nikada neće oporaviti jer je nestao novac od prodaje Ine, Hrvatskog telekoma i gotovo svih hrvatskih banaka, a vanjski dug hrvatske države je u samo tri godine Račanove vladavine povećan sa 9.2 na 25 milijardi dolara. Dug od 9.2 milijarde dolara je većinom bio dug jugoslavenskih i hrvatskih komunista mada se i za taj dug optužuje predsjednika Tuđmana koji se zadužio sam za pola milijarde dolara. Bez lustracije, koja je danas nemoguća, Hrvati će stalno živjeti u siromaštvu.

Ovlasti koje je imao predsjednik Tuđman novim predsjednicima oduzeo je udbaš Šeks u suradnji sa drugim udbašima u Račanovoj vladi. Ono malo ovlasti što je ostalo današnjoj Predsjednici beskrupulozno otimlje tašti, sluganski i moći gladan Plenković  koji je doveo u pitanje opstanak hrvatske države i naroda. Plenkoviću Hrvatska i njezini branitelji ne znači ama baš ništa, a prikriveni udbaši i kosovci  u HDZ-u i dubokoj državi mu znače sve. On nije ni Eurpejac, kako mu mnogi laskaju, već jugoslaven i diktator u svojoj naravi, kojem državu vodi četnik Pupovac jer je neposoban. Plenković nije sposoban da vodi hrvatsku državu, a on je vodi samo zahvaljujući lažima i obmanama koje promiču udbaško kosovski mediji.

Zašto bi jedan hrvatski premijer financirao srbske Novosti koje pljuju po hrvatskoj državi i narodu ako mu nije cilj neka nova Jugoslavija, a nju može ostvariti samo ulaskom Srbije u EU. Ulazak Srbije u EU je njegov politički program. Njega ne zanima nezaposlenost i odlazak mladih Hrvata iz Hrvatske.

Sve pokazuje da je Veliki mag Plenković ucjenio predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a to ne vide mnogi birači u Hrvatskoj. Zbog toga se i razbolila jer se možda radi o prijetnji smrću. Zašto bi SOA umjesto nje tražila ostavku njezinog savjetnika Radeljića i prijetila mu smrću? Ta ista SOA je zaprijetrila i Predsjednici jer njezin izraz lica se skroz promjenio. SOA-om upravljaju bivši udbaši i kosovci, a oni su spremni na sve. Imaju svoje suradnike u elektronskim i tiskovnim medijama jer novinari tih medija sve rade kako bi omalovažili obrambeni domovinski rat i ispljuvali branitelje, dodijelili partizanima i komunistima stvaranje suverene i nezavisne države Hrvatske te opravdali partizanske, četničke, komunističke, udbaške i kosovske zločine pripisujići ih  ustašama. Imaju svoje suradnike i u njezinom uredu. Predsjednica je ucjenjena i prestrašena jer je stala na stranu žrtve i nemojmo nasjedati na medijske laži.

Zbog toga se daje toliki publicitet Jasenovcu preko medija, a nitko ne spominje egzekucije civila nakon njmačke kapitulacije diljem Slovenije, Hrvatske i BiH koji su bježali pred komunizmom. Ti Hrvati su se ujedinili sa četnicima u pljuvanju po državotvornim Hrvatima. Nitko u medijima ne spominje Bleiburg, Križni put, Goli otok, Hrvatsko proljeće i agresiju JA zajedno sa četnicima. Za njih je ovaj posljednji rat je bio građanski rat. Svi komunistički zločini se pripisuju Jasenovcu jer jedino tako se mogu prikriti zločini njihovih djedova i otaca nad hrvatskim narodom. Međutim, jugoslavenska iskapanja nisu našla nikakve kosti komunističkih ili srbskih zarobljenika osim kostiju Hrvata iz BiH sa koji su bili pokopani sa hrvatskimj simbolima. Tada su iskopavanja prestala. Danas nasljednici partizanskih i komunističkih zločinaca pokušavaju obmanuti javnost paljenjem leševa mada nigdje nema kostiju tih navodnih ustaških žrtava. Da bi kosti nestale trebaju posebne peći, a takvih peći zasigurno nije bilo u Jasenvcu.

Predsjednica ne bi smjela biti naivna jer ona sigurno neće biti predsjednički kandidat HDZ-a bez da ispuni Plenkovićeve jugoslavenske želje. Zbog toga joj je najbolje da se  vrati svojim  biračima i otkrije im istinu o Plenkoviću. Ako joj je iole stalo do hrvatske države i hrvatskog naroda, ne smije dozvoliti Plenkoviću da te više ponižava. Znam da jei zbog njega pozvala u posjet četnika Vučića, a to joj se vratilo kao bumerang. Ako ne može biti predsjednica sa svojim idejama, onda bi najbolje bilo da odstupi i ne dozvoli mu da je ponižava različitim ucjenama. Ne smije dozvoliti tom ljigavcu koji je spreman da nas  ponovno vrati u Jugoslaviju. Hrvatski narod je gladan u EU, a kako će mu tek biti i nekoj novoj Jugoslaviji.

Srećko Radović

HOP