Socijalne stanove obnavlja srpski terorista, a policija ne prosljeđuje na DORH prijetnje ekstremnih Srba!

0
10900

VRGINMOST- Ex  SRPSKI terorista D. Vučetić glavni je obrtnik na obnovi stanova u Vrginmostu kako tvrdi naš izvor. Ured za stambeno zbrinjavanje i obnovu niti ne zna da koristi radnika na crno kako bi se doveli u red stanovi socijalno ugroženima. Taj posao nesmetano obavlja vlasnik tvrtke na crno D. Vučetić. To je više nego skandalozna informacija.

Vučetić ima dogovorenih 24 uređenja kupaonica i u samom Zagrebu, naravno na crno. Posao na crno cvijeta jer ga štite neki važni likovi naše politike i policije kojima on slaže drvene kuće po Banovini…pa u slobodno vrijeme može mirne duše prebijati i prijetiti po Vrginmostu.

VUČETIĆ ČETNIK

 

Ako tome dodamo da se kraj policije vozika sa cadyem nepostojeće tvrtke bez vozačke dozvole više je nego jasno da u Vrginmostu ne štima sustav državne uprave i policije.

Zanimljiva je informacija da nove stanove u Vrginmostu su dobili srpski teroristi koji žive u Srbiji, dok nezbrinuti u općini i dalje teško žive.

Prema dokumentima koje smo dobili u posjed policija u Vrginmostu nije proslijedila niti jednu kaznenu prijavu ili prijavu policiji obitelji Dragić na DORH o prijetnjama i nasilju nad obitelji Dragić.

Za policiju u općini Gvozd nema kaznenog djela ako netko prijeti silovanjem kćeri 8 godina staroj, nije prijetnja niti ovog navedenog Vučetića djetetu od 8 godina iz obitelji Dragić, nema nikakvog djela niti kada bivši čuvar srpskog logora prijeti obitelji Dragić, nije prijetnja niti kada srpski ekstremist prijeti silovanjem majke te djevojčice, a kamoli kada im lopatom teško ozlijede ovce… sve je to normalno ponašanje za policiju Gvozd.

U Remetincu čami već osam mjeseci Ilija R. kojeg je žena optužila za pokušaj ubojstva neispravnom puškom, ali prijetnje likvidacijom obitelji Dragić nikoga ne zanimaju…isto djelo različite odluke.

Za ovo skandalozno ponašanje policije trebao bi odgovarati pupovčev poslušnik , nekadašnji načelnik policije i lokalni pijanac Hrvatin. Nekada branitelj, a sada poslušnik SDSS-a.

HOP