‘Jedini prosvjedujemo u Srbu, protiv Pupovca, ostali se ga boje, sudionici smo domovinskog rata, ali desnica više voli manekene HDZ-a!’

0
6243

-Keleminec, bez takta, bez strategije, bez ikakve ideje i vizije, pljuje po svakom desnicaru koji iz promila uđe u postotke… Keleminac je pravi igrac HDZ_a, pravi ubojica pravaštva u RH-piše izvjesni S. Senčan.

Screenshot_20190302-212631_Facebook

Ovime je Keleminec ubijao pravaštvo? Pravaških stranaka ima više nego kašetela kod Trogira…za to je kriv Keleminec? Da li je grad Gospić osigurao jamstvo za kredite  za privatni posao Keleminca? Tko je tada bio na vlasti? HDZ! I sada i to je kriv Keleminec, što su poslovno povezani kradezevci i veliki pravaši?

-Keleminec je osoba, kao kremen čvrsta, u borbi protv svih onih koji imaju jugočetnički svijetogled i nakanu ukinuti Republiku Hrvatsku radi uspostave Velike Srbije, uz pomoć svojih geopolitičkih saveznika!

Kelemićeva stalna uhićenja zbog pjevanja „ustaške“ pjesme Marjana Marjane i pokušaja odavanja počasti svim ubijenim u logoru Jasenovac, jasno pokazuje i dokazuje da on nije miljenik političke oligarhije, nego istinski hrvatski rodoljub koji istinski životom brani temelje Republika Hrvatska, koju mnogi perfidno napadaju izvana i iznutra, pokušavajući stalno diskreditirati hrvatske branitelje koji su stvorili Republiku Hrvatsku, koju oni vide kao slučajno stvorenu državu, nasljednicu NDH, stvorenu na „genocidu drugih naroda“, koji, nota bene, nisu bili žrtve, nego napadači na goloruku hrvatski narod 1991. godine razaranjem Vukovara i sustavnim klanjem Hrvata!- piše profesor Boris Vidović

Što o svemu misli Keleminec?

HSP kojeg je vodio D. Srb polagao je vijence u Srbu. Kada sam ga pitao kome polaže vijenac, isti nije odgovorio. Mi smo jedini prosvjedovali u Srbu! HSP i HDZ taj dan nisu prosvjedovali, da ne bi ometali cirkus Pupovca, već su dan ranije polagali vijenac u Boričevcu gdje na spomen obilježju fali desetak žrtava srpskog terora .

Za laž i lažni ustanak u Srbu narod je saznao od nas! AHSP-a! Mi smo svake godine tamo na prosvjedu, uz jedan manji dio domoljuba. Ostali šute, nema ih u Srbu. A glume velike desničare. Kada razgovaraju sa mnom tada tvrde da tako dižem rejting Pupovcu! Kada zapalim Novosti po njima dižem rejting Pupovcu! Ja udaram u epicentar laži, a oni se Pupovca boje! I zato im je lakše pisati gluposti da sam ja udbaš, sdepeovac, hadezeovac. 

keleminec 1

Ovo sam ja na ratištu. Pogledajte tko danas vodi desnicu…pa većina je bila po Njemačkoj, imaju lažni ratni put ili ga nemaju!

Ja sam bez političke strategije, ali Zekanović, Hasanbegović i ekipa imaju strategiju. Koju? Ne znaju niti da li će izaći zajedno na izbore! Uz svakodnevnu pompu na Bujici imaju jedva 7,5 %. Toliko su jaki da ljudi još uvijek glasaju za SDP i HDZ! 

Strategija njihova je ne uznemiravati previše Pupovca, glastati za GMO, biti protiv prodaje INA-e, ali osigurati kvorum, pomagati tiskanje knjiga o zločincu Mihailoviću i ne zmijerati se Popovcu kada drži mitinge u Srbu. Toliko od mene… hvala vašem cijenjenom portalu da se usudi objavljivati naše mišljenje. -prokomentirao je desnicu D. Keleminec

HOP