Orban nazvao Plenkovića korisnim idiotom ljevice, Markićka se narugala zbog prosvjeda novinara koje predvodi Pupovčeva žena!

0
10130

“Mađarski premijer Viktor Orban nazvao Andreja Plenkovića “korisnim idiotom ljevice”

Orban je sve kritičare Mađarske iz redova Europske pučke stranke nazvao “korisnim idiotima ljevice”.

Plenković je nedavno kritizirao Orbana da nije dovoljno demokrat i kršćanin.”

https://www.welt.de/politik/ausland/article189686639/Ungarns-Ministerpraesident-Orban-bezeichnet-EVP-Kritiker-als-nuetzliche-Idioten-der-Linken.html?wtmc=socialmedia.facebook.shared.web

Željka Markić pak se narugala priveligiranim novinarima:

“Hrvatsko novinarsko društvo danas je organiziralo prosvjed protiv progona novinara. Završili su ga na Markovom trgu, ispred zgrade Vlade RH. Slavica Lukić, potpredsjednica HNDa supruga je Milorada Pupovca koji je na vlasti u RH i koji Plenkovićevoj vladi osigurava većinu. Znači li to da HND smatra i Pupovca odgovornim za progon novinara u RH?”

FB_IMG_1551429480277

Ruga se nama ministar Božinović, naša policija štiti mekedonsku granicu od migranata, a kroz našu zemlju prolaze migranti bez nadzora;

“Izgleda da će biti VRAĆENI u Hrvatsku. Božinović laže o dobro čuvanoj granici RH. Ulaze, a vjerujemo da on i zna kako. Vrijeme je za njegovu ostavku.

“Na području Posavja policija je otkrila i uhitila 13 stranaca koji su jučer nezakonito ušli na teritorij Slovenije. 13 osoba uhićeno je u Beloj Krajini.
Među Lazami i Koritni u regiji Brežice, uhićeno je 8 migranata, tri Palestinca, dva Sirijca, dva Iračana i Kuvajčanin. U Kostanjevici na Krku bilo je 3 migranta – dvoje Alžiraca i Tunižana. U Dobovi su uhičena još dva migranta, uključujući libijski i pakistanski migrante.
PU Novo mesto, u kojemu je jučer bilo praćeno 26 stranaca, izvijestilo je da su jučer u općini Črnomelj uhićena četiri tunižanina i devet Alžiraca (u Paunovićima, Bojancima i Sinjem Vrhu).
Policijski postupci s uhićenjima još nisu dovršeni, tako da ne javljaju PU Novom mjestu hoće li prijetnje biti vraćene hrvatskoj strani ili će biti odvedene u dom za azil.”

HOP