DORH potvrdio optužnicu protiv Kajkića, on tvrdi da nije dobio optužnicu, a mediji već objavljuju!

0
2492

‘Optužnicom se 46-godišnjaka tereti da je 22. siječnja 2018. u Vinkovcima, postupajući kao službena osoba na temelju naloga nadležnog državnog odvjetništva, zajedno i u dogovoru s 59-godišnjom službenicom, izradio na računalu dokument pod nazivom ‘službena zabilješka’ u kojem je navedeno da je pozvana građanka iskazala kako ju je 1991. godine pod prijetnjom oružja silovala jedna osoba, iako su oboje znali da s tom građankom nikada nije obavljen obavijesni razgovor na navedene okolnosti i da od nje nije uzeta izjava u prostorijama policije te da ona nije iskazivala da ju je netko silovao.

Okrivljene osobe tereti se da su takvu službenu zabilješku potpisali i uložili u spis predmeta, a da je 46-godišnjak koristio sadržaj bilješke u daljnjem tijeku kriminalističkog istraživanja, iako su znali da njezin sadržaj ne odgovara istini’

Komentar Kajkića:

OPTUZNICA…..😜😜😜

Mogli su me obavijestiti kako Zakon propisuje i Bog zapovijeda ….poštom, emailom, sms-om?

A ne preko MEDIJA … N1, Index….Podravskog lista!

U ovom trenutku je Milorad Pupavac demonstrirao izuzetnu snagu i koalicijsku moć,
zahvaljujući njemu i Davoru Božinoviću imamo LAKRDIJU, presedan i puno laži, laži, laži……

Ali dobro…. njima je samo nebo granica, VJERODOSTOJNO!-napisao je Kajkić svoj komentar.

POČEO OBRAČUN: Podignuta optužnica protiv bivšeg istražitelja ovčare Kajkića-piše Hasanbegović.

Ja, Jasna Buhač – Starc ovim putem želim obavijestiti sve moje fb prijatelje, sve koji me poznaju i sve kolege s kojima sam radila da sam iz današnjih medija i portala saznala da je protiv Nikole Kajkića i mene podignuta optužnica, čak štoviše u medijima je naveden cijeli sadržaj optužnice, a da ju MI uopće NISMO niti primili, a kamoli pročitali. Ali, naravno, oni su dali u javnost cijeli sadržaj optužnice (“ma zar je uopće bitno da ju mi prvo dobijemo i pročitamo, tko smo mi, bitni su oni, bitna je politika), i na to što su nam napravili očito su jako ponosni.
Do sada se nisam željela eksponirati u javnost, ali ovo što nam rade, što nam sustav radi prevršilo je svaku mjeru. Prvenstveno Nikoli, a meni kao njegovoj suradnici, kolateralnoj žrtvi koja skupa s njim proživljava sve ove gadosti i nepravdu. A samo smo radili svoj posao.
Istupiti ću u javnost ako treba i na konferenciji za tisak, jer s punom odgovornošću tvrdim da ništa od ovoga za što nas terete nije istina. Ja stojim iza svake riječi koju sam rekla i iza svih postupaka koje sam savjesno i odgovorno odradila u svom poslu.

Uništili su mi život, zdravlje, posao..ali to je sustav, tko može protiv sustava i onoga što oni žele učiniti???

Ne dao bog da se više nikada, nikome ovako što dogodi!!!

HOP