Umjesto da potrošaču daju ispis poziva T-com pozvao policiju!

0
9114

Jučer kaos u poslovnici njemačkog T-coma u Zagrebu. Već poznata bahatost radnika ove tvrtke došla je do krajnjih granica.

Poznati hrvatski političar došao je dati pritužbu na račun jer mu bahata tvrtka izmišlja pozive prema inozemstvu koje nije napravio. Ti pozivi su povećali račun duplo.

Kada je zatražio ispis poziva službenik je odbio dati ispis poziva i tako pokazao da je sumnja korisnika opravdana. U tom trenutku i druge osobe u poslovnom objektu T-coma počele su vikati da im T-com ne želi dati ispis njihovih poziva. Drugim riječima, nastao je kaos.

Umjesto da se ljudima omogući pristup informaciji, službenici su pozvali policiju. A policija, umjesto da štiti građane, privodi ih zbog bahatosti službenika!

– U slučaju takve situacije prijavite slučaj HAKOM-u jer ovo je nedopustivo ponašanje- objasnio nam je sudski vještak M. Boljevac.

Kako se pojavilo neobjašnjivo ponašanje i komentar na našoj stranici porazgovarali smo sa protagonistom događaja;

received_980184558837412

-Vrlo je bezobrazno da osoba koja nije bila na toj lokaciji išta komentira. Kada sam prijavio situaciju u T comu pojavilo se 5 policajaca . Izvjesni Davor Savičić nije bio kraj mene i nema pojma što se događalo ali je napao HOP Kako svađa Hrvate?.HOP jedini prenosi sve stavove i nije obojen te je veliki problem.-komentirao je Dražen Keleminec.

-Vidio sam komentar od tog čovjeka, tako su ljudi pisali gluposti o HOP portalu i u mom slučaju, da sve izmišljaju i svađaju i Srbe i Hrvate, a sada je jasno nakon 4 godine pisanja da su svi mediji štitili Pupovca i prikrivali zločin prema mojoj obitelji! Sramota da se napada jedini portal koji brine o malim ljudima-izjavio je Rade Dragić Srbin iz Gvozda.

Zanimljivo da jedini portal u regiji koji je prenio pokušaj ubojstva  Višekrune, glavnog svjedoka protiv Vučića je HOP!

HOP