Skandalozna nam je zabrana mise na Bleiburgu, ali nam nije skadalozno da u vlasti sudjeluje Pupovac koji laže da je u Jasenovcu ubijeno 20 000 djece, a SPC tvrdi kako je ubijeno 750 000 Srba!

0
4355

FB_IMG_1547032929613

Piše : Igor Drenjančević

“Zapitao se Pupovac  i mogu li znati učenici u hrvatskim osnovnim školama da je u Jasenovcu postajao dječji logor u kojem je usmrćeno 20 tisuća djece do 14 godina. “Znaju li za druge logore za djecu poput onoga u Sisku, Jastrebarskom, Križevcima i Đakovu u koje su dovođena srpska i židovska djeca, koja su izgladnjivana i usmrćivana samo zato što su im roditelji bili Židovi ili Srbi. Znaju li da romska djeca nisu imala ni tu logorsku privilegiju, nego su zajedno s roditeljima odmah vođena na stratište”, rekao je Pupovac 2015. godine.

Igor Vukić  istraživač Jasenovca i sin jednog od logoraša koji je za razliku od Pupovca godinama istraživao Jasenovac  tvrdi da su to strašne laži. Pupovac i danas te laži govori pred nama. I tako širi mržnju. Kako može čovjek koji nema pojma o Jasenovcu prenositi  ovakve laži u javnost?  I zato je nagrađen sudjelovanjem u vladi A. Plenkovića?

velimirović

SPC dobiva ogromna sredstava od naše države i tvrdi da je ubijeno 750 000 Srba u Jasenovcu. Znači otvoreno laže, krši božje zapovijedi i za taj čin dobivaju ogromna sredstva od vlade. Nije li to strašno? S tom je tezom 1945. godine srpski svetac Velimirović, tada svećenik prevario svjetsku javnost i tako pomogao partizanima da naprave strašan genocid nad Hrvatima. I mi takvoj crkvi dajemo novac? Za te laži Velimirović je dobio status sveca,a sada ta crkva odlučuje od svetosti Alojzija Stepinca?

Koja je to slika koju mi šaljemo u svijet? Upravo da su Pupovac i SPC u pravu te da govore istinu.

I što se onda čudimo ponašanju katoličke crkve u Austriji i njihovoj zabrani mise na Bleiburgu? Oni su za taj skandal najmanje krivi. Živimo u jezivom društvu gdje se klanjamo lažljivcima, gadovima, lopovima na sve strane i krivimo katolike u Austriji da nam okreću leđa…naši vodeći novinari i njihove kolege Srbi u stranim medijima šire godinama laži o Jasenovcu i gade nas po svijetu, dok naša diplomacija šopingira po svijetu…za sve smo sami krivi.

Žrtve genocida partizana 1945. godine ostali su bez mise za svoje napaćene duše na Bleiburgu zbog lažljivaca i gadova kojima ništa nije sveto, pa ni to da su djeca i žene ubijane bez razloga, jedini krimen je bio što su Hrvati.

Ova odbijenica katolika, odnosno crkve iz Austrije mora nam biti put da vidimo koliko su se neki lažni povjesničari igrali sa kostima jednog strašnog genocida. Neka nam je Bog na pomoći…

HOP