Kako detektirati laž i obmanu?

0
1595

Kako detektirati laž i obmanu?
Institut za bihejvioralnu forenziku „Valentis“ priprema ciklus radionica i edukativnih programa, koji sadrži pažljivo odabrana znanja i alate koji su primjenljivi kako u poslovnom svijetu, tako i u svakodnevnom životu.

Edukativni program: „Psihologija laganja“ biće održan za zainteresirane  polaznike u  Zagrebu 13. i 14. 4. 2019.

Predavači i autori programa „Psihologija laganja“ su dr Boris Đurović, kriminalistički psiholog i poligrafski ispitivač i Mirko Zorić, direktor Instituta za bihejvioralnu forenziku „Valentis“ i TA Praktičar.

Početni nivo najavljenog programa sadrži osnovne tehnike bihejvioralne analize komunikacije, uključujući i analizu konkretnih situacija iz prakse u kojima će polaznici imati priliku da primijene naučeno.
Predavači edukativnim programima pružaju suvremene, pouzdane i praktično upotrebljive metode, kao i sredstva za razumijevanje svih dostupnih signala u cilju prepoznavanja laži i obmane.

U pitanju je multidisciplinarni pristup procene vjerodostojnosti iskaza sugovornika koji je usmjeren ka otkrivanju istine i prevenciji prijevare.

Edukacije su namijenjene svim zainteresiranima  pojedincima i kompanijama koje žele da steknu konkretna znanja i tehnike koje su neophodne u procesu komunikacije i detekcije laži i obmane.

Polaznici su nakon treninga u potpunosti osposobljeni za samostalno sprovođenje bihejvioralno-forenzičke analize. Trening je zasnovan na realnim studijama slučaja kao i stjecanju i uvježbavanju konkretnih vještina neophodnih za kompetentno planiranje i izvođenje uspješne procjene. I

nstitut za bihejvioralnu forenziku svojim inovativnim radom, posvećenim i temeljnim pristupom polaznicima promovira  vrijednosti usmjerene ka razvoju i unapređenju pojedinca, timova i kompanija.
Više o radionicama, cijeni i institutu „Valentis“ na email: [email protected].

HOP