Policija Gvozd nastavlja svoj rat protiv pravoslavca koji se suprostavio četnicima i Pupovčevim ekstremistima

0
2589

Kud Pupi okom policija Gvozd skokom.

Policijska postaja u kojoj radi sin četnika i sam četnik koji je ubijao ili bar pokušao ubijati Hrvate u ratu, a nekadašnji načelnik blagonaklono gledao na porast četničije na terenu i danas je još jednom pokazala da je  ekstremni Srbin  dobar za njihove pojmove, pošten Srbin je sveden na nivo Hrvata, potpuno nezaštićen i nevažan .

Policija koja se ne pita zašto neki pop Malobabić sadi nasade na svojoj njivi i pod kojim uvjetima, a još ih je manje briga da je taj isti pop zapravo bio srpski terorist. Pop sada nasade oraha koji propadnu, a dobiva poticaje, zatim dobiva poticaje i za sadnju trešnji, te čupa neuspjele nasade oraha…sve je to naravno regularno jer srpski ekstremist je uvijek dobar čovjek.

1993. godine srpski ekstremist i šifrant Nikola Malobabić (danas svećenik) putovao je na obuku srpskih elitnih snaga u Golubić kraj Knina, BMW-om poklonjenim od ratnog zločinca Đure Škaljca sa M. Mamulom, D. Pajićem, M. Vučinić, te bio vrlo blizak sa srpskim zločincem M. Martićem. Nakon toga bio u komandi Vojnić, koja je bila centar srpskih zločina. Takav čovjek danas je bitan u općini Gvozd, kao i batinaš iz logora Vojnić M. Galogaža, koje očito štiti bijedna policija Gvozd.

Čovjek koji je nasade sadio osjetio se prozvan na našem portalu, pa je napao danas mirnu obitelj Dragić da nam je navodno ona prenijela informaciju u svezi čudnih nasada…prepriječio je put traktorom Dragićevima, te zaprijetio otkidanjem glave.

Kako su Srbi bez posljedica otkidali glave Hrvatima, silovali, klali i ubijali u ratu, a neki se poslije četničije zaposlili u policiju Gvozd, ovaj događaj nije posebno rješavala policija.

Našli su se  uvrijeđeni policajci koji naše članke skupljaju za tužbu protiv istine, jer ipak treba štiti četnike i srpske luđake. Policajac Abramović došao je nakon par sati na uviđaj. Samo je još trebao popiti sok i pojesti kolač kod srpskih ekstremista, onda bi bio potpuno zadovoljen. I naravno ništa se nije dogodilo, jer ekstremni Srbi mogu što žele…

O slučaju Dragić govorio je mag. Nenad Vlahović, branitelj Panđa Orkan, heroj Banovine Ivo Vranić, general Lukić, europarlamentarka Ruža Tomašić, pa vjerojatno svi oni izmišljaju kao i HOP portal, u emisijama Z1, Bujice…

Policija nakon silnih propusta i zlouporaba položaja mora sve svaliti na Dragiće, a DORH prijetnje silovanjem mora umanjiti; ” da dijete nije vjerodostojan svjedok”, drugim riječima što nam trebaju suci i policajci kad nam četnici pred nosom rade što hoće, pa se to prikazuje kao huškanje protiv Srba kao i devedesetih.

HOP