Političko samoubojstvo: Neovisni za Hrvatsku priznali da ih financiraju najveći srpski lobisti u EU?!

0
10388

Ovo da je napravio Pernar bilo bi tragikomično, ali kada to rade vodeći desničari na sceni, Neovisni za Hrvatsku, to je već politička drama. Pohvalili su se da iza njih stoje europski nacionalisti, koji su srpski lobisti!

Screenshot_20190405-184852_Drive

K. Kartelo i T. Jonjić primljeni su kod europskih nacionalista, te su se još nepotrebno ‘pohvalili’ da im oni financijski pomažu oko izbora (?) i političke kampanje!

IMG-20190405-WA0000

http://jeanlucschaffhauser.eu/ex-yougoslavie/

Screenshot_20190405-184833_Drive

Oni su najveći srpski lobisti i organizatori godišnjice bombardiranja Beograda od strane NATO saveza u parlamentu. U principu vrhunski manipulatori koji propagiraju veliku žrtvu Srbije, iako svi znamo što je činila Srbija u ratovima u regiji!

Sam Hasanbegović nije bio za ovaj idiotski potez potpuno nespremnih Neovisnih za Europsku bitku.

Baš je Ruža Tomašić žestoko reagirala na ovu inicijativu navodnih euronacionalista.

Screenshot_20190405-184947_Drive

Druženje sa zapravo četničkim lobistima koji su i organizatori izložbe  o bombardiranju Srbije je više nego skandalozno, ali oni naravno nisu na izložbi pokazali slike zvjerstava Srba koja su dovela do toga! To Jonjiću i Kartelu ništa ne smeta.

Ovo je glupost, amaterizam ili nešto još puno teže?

Oni koji ne vjeruju u slike i dokumente za sve će kao i obični pokriviti udbu, kada nešto napišemo o srpskim zločinima onda smo ustaše…odgovornosti političara za  poteze koje rade nema, jer se uvijek jave njihovi branitelji koji grešku pripišu udbašima.

Igor Drenjančević

HOP