5 C
Zagreb
Četvrtak, travanj 25, 2024
Home Kolumne AHSP:’ Starčević tvrdi da ne ide sa HDZ-om, a u gradskom vijeću...

AHSP:’ Starčević tvrdi da ne ide sa HDZ-om, a u gradskom vijeću ovisi o HDZ-u!’

0
8789

-Povodom održavanja Konstituirajuće skupštine Ličko – senjske županije obavještavamo medije o našim saznanjima iz redova Hrvatske stranke prava.
HDZ i SDSS dogovorili su sa HSP-om Karla Starčevića većinu i izbor predsjednika Županijske skupštine. Predsjednik Županijske skupštine bit će iz redova HDZ-a.
Također, dogovorili su da neće podržati proračun koji će predložiti župan Darko Milinović.
Koalicija HDZ, SDSS i HSP neizglasavanjem proračuna dogovorila je nove izbore za Župana i nove izbore za Županijsku skupštinu Ličko – senjske županije.
Cilj im je rušenje župana Darka Milinovića i osim preuzimanja Županijske skupštine imati svog župana.-tvrdi AHSP i D. Keleminec.

EKSKLUZIVNO Karlo Starčević: HSP ne ide u koaliciju ni s HDZ-om ni s Darkom Milinovićem!

Pregovori o slaganju većine u skupštini Ličko-senjske županije okončani su bez rezultata i, po svem sudeći, u utorak, 9. travnja, konstituiranje skupštine Ličko-senjske županije neće biti moguće. Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Karlo Starčević objavio je kako HSP neće sudjelovati u radu i formiranju skupštinskih odbora. -govore u HSP-u.

 

Da li se radi o blefu pred izbore ili istini?

-Starčević u gradskom vijeću  ovisi o rukama hadezeovaca, izglasan je proračun zahvaljujući hadezeovcima. On pada u trenutku kad im okrene leđa, prema tome toliko o samostalnosti HSP-a. On će ići protiv njih, a ovisi o njima? Tragikomedija. – komentira Keleminec.

Keleminec je tvrdio da će se Starčević obračunati sa članstvom u Bjelovaru, Karlovcu i Zagrebu, HSP je tako nešto demantirao, a članstvo na terenu tvrdi da se to i događa. Pravaše u Splitu preuzeo je donedavni član HDZ-a.

Starčević želi ugasiti sve pravaške stranke koje u imenu imaju HSP. Radi li zapravo Starčević na uništenju HSP-a?

karlo-starčević-naslovna

Na plakatu neštu drugo piše… jedno piše , drugo radi…

Keleminec tvrdi da je Starčević dobio kredit od HDZ-a grada Gospića za svoju pivovaru.

Radi li on jedno, a govori li drugo?

Danas u 17 sati konstituira se Ličko senjska skupština tajnim glasanjem, da se ne bi otkrili prikriveni koalicijski partneri…

HOP

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com