Kradezeovac iz Topuskog svaki dan gleda u spomenik poginulim braniteljima i sjedi u kafiću sa srpskim snajperistom!

0
3950

D. Ćelap, srpski terorist uspio je u Hrvatskoj zaraditi mirovinu, iako je ubio najmanje tri hrvatska vojnika, voli ga načelnik općine Topusko, s kojim sjedi u kafiću čiji je vlasnik nekadašnji član zloglasnih Šiltova, srpskih zločinaca iz domovinskog rata.

Kaže kradezeovac Kuzmić da je rat odavno završio, pa sada treba pomagati srpske teroriste i tvrditi da u općini nikada bolje nije bilo? Za koga? Topusko ostaje bez doktorske ordinacije, iako ovaj tragikomični lik organizira sajam zdravlja. Luđe ne može.

Policija u općini je ona ista iz Gvozda koja ne vidi nikada ništa loše u četnicima, skuplja naše članke kako bi nas napadala , jer ih ne ostavljamo na miru da obavlja svoju političku ulogu mirenja, pa ćemo se onda kao i devedesetih čuditi kada neki novi Ćelap počne ubijati Hrvate.

busić smeće

Slika se sa pištoljem, napada policajku, a policija ništa ne poduzima protiv njega. I njega voli načelnik općine, jer Busić je poznati turistički djelatnik…

Topuskom nikada nije bilo bolje nego sada, četnici su vijećnici, poslovni suradnici, poslovnu pomoć općina daje ženi teroriste i članu zločinačke jedinice Šiltovi. Genijalno. MUP čuva granicu pa plaća toplicama sobe za policajce…ma ne može bolje, a lokalni četnici i oni preko Une migrantima pokazuju koji su putovi minirani, jer tko zna bolje od njih što je minirano. Idila. Treba imati podršku birača, sve ostalo je manje bitno.

HOP