Svake nedjelje okuplja se pročetnička ekipa iz Vojnića, Toposkog i Vrginmosta u manastiru kraj Krnjaka

0
6566

“Episkop Gerasim (Zoran) Popović je rođen 15. februara 1972. u Gornjem Liplju. Završio je bogosloviju “sv.Tri jerarha” u manastiru Krki, a potom Moskovsku Duhovnu Akademiju. Kao učenika trećeg razreda bogoslovije zamonašio ga je sadašnji mitropolit dabrobosanski Nikolaj. U čin đakona rukopoložen je na svetog Arhangela Mihaila 1991, a u čin jeromonaha rukopoložio ga je mitropolit zagrebačko – ljubljanski i sve italije Jovan, 5. oktobra 1998. Te godine postaje iguman manastira Krke.

Na manastirsku slavu Sv Arhangela, 2003. god, episkop dalmatinski Fotije odlikuje ga činom arhimandrita. Kao starešina manastira zalagao se za obnovu manastira, bogoslovije u kojoj je i predavao od njenog obnavljanja 2001 godine. Uspeo je da oko sebe okupi mlado bratstvo.

Za Episkopa gornjokarlovačkog hirotonisan je 25. jula 2004. g., a rukopoloženje je izvršio Njegova Svetost Patrijarh srpski G. Pavle u manastiru Gomirje.”-piše na stranicama SPC-a Gornjokarlovačke.

Tko je bio vozač ovog srpskog popa? Nikola Malobabić, srpski vojni šifrant, desna ruka na terenu zločinaca Jovice Stanišića i Franka Simatovića, dva glavna čovjeka S. Miloševića u domovinskom ratu. Malobabić je iz četničkog legla u općini Gvozd, Slavsko polje, mjesta iz kojeg je gađan topovima Karlovac u domovinskom ratu, a kraj samog mjesta je masovna grobnica Hrvata iz 2. svjetskog rata veća od Hude jame.

malobabić

Zahvaljujući Popoviću ovaj šifrant je postao glavni pop terorist u Korenici.

Nikola Malobabić je sudjelovao u opsadi Vukovara. Iz Vukovara u tijeku borbi je  helikopterom prebačen na Željavu. Helikopter je bio vlasništvo tadašnje SUP-a. Dolaskom u Vojnić, koji je bio središte policije za Kordun i Baniju, znači za cijelo područje prelazi prvo u pričuvni sastav MUP-a Krajine, da bi bio poslan na obuku u Golubić i postaje aktivni član MUP-a. Šef  ovog dijela milicije Krajine i njegovo rođak Đuro Škaljac daje mu BMW s kojim odlazi na obuku iz Vojnića u Golubić (kraj Knina). Znači ne radi se o beznačajnom liku. 

Screenshot_20190304-091926_Facebook

Na slici Čulibrk danas najmoćniji srpski pop nekada srpski specijalac i šifrant Malobabić uz našeg Plenkovića, a na donjoj slici mesićev frend, prosvješćeni ustaša iz Argentine i srpski pop koji je bio vojni srpski pop.

Screenshot_20190125-112807_Veernji list

Ove svinjarije pišu u Večernjem listu i zapravo pomažu srpskim službama.

cetnici

Naši ministri kulture klanjaju se ovim bradonjama. Bradonja Čulibrk proučava Jasenovac i više mu vjeruje ministrica od istine sina logoraša Igora Vukića. A i Hasanbegović je gubio vrijeme sa istim čovjekom iako je povjesničar.

obuljen i jovanScreenshot_20190406-094006_Chrome20190407_113003

Dok Obuljenku svi zbog toga razapinju, Hasanbegovića opravdavaju iako je to isti zločin prema žrtvi Hrvata kroz povijest.

šapić

Gerasim sa srpskim bezbednjakom iz rata Šapićem, poznat po banitinanjima hrvatskih vojnika i sa šefom srpskih terorista u Beogradu Miodragom Lintom u svome manastiru.

linta

Evo i našeg saborskog antifašiste među njima… nasljednika predsjednika stranke zločinca Gorana Hadžića.

Svaku nedjelju ekstremni Srbi se okupljaju kod Krnjaka da bi od ove svečenićke ekipe dobili naputke “dejstvovanja” na terenu, jer su većinom otkriveni radom našeg portala, pa tako vijećnik srpske manjine Komazec iako ima crkvu u Topuskom odlazi put Krnjaka na “prosvešćenje za vascelo srpstvo”.

Odlaze ekstremisti iz Vrginmosta, općine Gvozd, općine Topusko i Vojnić svaku nedjelju na svoju liturgiju velike Smrdije u blizini Krnjaka. Ali koga to u Hrvatskoj zanima?

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici ratni zločinac Đuro Škaljac, Linta i zapovjednik srpskog logora na granici sa BiH…nema što prava ekipa…Škaljca je naša pravosudna lakrdija osudila na 11 godina, pa je poslije oslobođen kretenskom amnestijom, da bi taj gad danas bio glavni organizator otpora na Banovini, a zapravo radi iz Srba teške budale, jer hrpa njegovih kretena na Banovini kojima destabilizira Hrvatsku služe da bi se prikrila ogromna pljačka koju je organizirao u vrijeme rata sa muslimanskom stranom, krađu humanitarne pomoći, pa sada taj vlah ima apartmane po Grčkoj, Beogradu, Rusiji (čak i rusku putovnicu) i smije se Srbima kojima glumi velikog rodoljuba. Obični lopov i ubojica koji Srbima na terenu daje mrvice dok okreće milijune eura.

Koga zanima činjenica da su dva policijska vježbenika u Korenici dobila batine od ekstremnog Srbina nedavno? Tko je to uopće objavio…?

Imaju Hrvatsku…mi putovnice.

HOP