Divljački progon Jonjića ‘da je Ruža kradezeovka’, a njegovi spasili ministra Marića i podržavali SPC!

0
5330

“Nismo egomanijaci koji smatraju da imaju mesijansku ulogu u hrvatskoj povijesti, ali se ne bojimo nikoga. Kampanjom protiv NHR-a želi nas se uvući u žrvanj negativne kampanje, želi se onemogućiti naš uspjeh na izborima, ali krajnji cilj te podmukle kampanje je dugoročno slabljenje NHR-a kao najjače hrvatske nacionalističke i državotvorne stranke i, na kraju, njeno uništenje.-pametuje Jonjić u ime Neovisnih za Hrvatsku koji sve više liče na Nesvrstane za Kradeze. Ova folskula kako ih se napada , jer su kao pošteni je odavno izbačena iz manipulatorskih radionica najprizemnijih propagandista koji žele zamagliti svoje laži.

Screenshot_20190402-200857_Chrome

Lagali su da idu sami na izbore…

IMG-20190402-WA0001

I  koalirali sa Starčevićem kontraverzne prošlosti, koji tvrdi da je ratavao za Hrvatsku, a branitelji tvrde drugačije, koji je dobivao jamstva grada Gospića za privatni posao, a tada je bio na vlasti kradeze, koji  je sada preko svojih zastupnika podržao kradeze u županiji! I oni su protiv R. Tomašić jer je ona uz kradeze?!

Screenshot_20190404-153822_Chrome

I nastavlja veliki spasioc …

“Nećemo svakodnevno podsjećati kako je Ruža Tomašić razbijala HSP i osnovala HSP AS, kako bi potom razbila i taj HSP AS, odrekla se pravaštva i onda osnovala marginalnu Hrvatsku konzervativnu stranku koja je bila i ostala u službi HDZ-a”, napisao je Jonjić.

Pa evo još malo njihove komedije;

Esih glasa za ministra Marića i spašava prosrpsku vladu A. Plenkovića. To je borba protiv kradezea.

Screenshot_20190410-104551_Chrome

Da ne govorimo oko kvoruma INA-e…

A Hasanbegovićeve gluposti oko srpske crkve iste su kao i gluposti A. Plenkovića, pa time su oni protiv kradezea?

20190407_113003554667Screenshot_20190406-094006_Chrome

A ima toga još sličnoga…

Screenshot_20190406-093034_Chrome

Pa jesmo li ga tjerali da financira četničiju ili da bude na sinodi crkve koja tvrdi da je u Jasenovcu pobijeno 750 000 Srba?  Sramotno!

I ako je točna informacija Jonjića da Tomašićka radi za kradeze, iz ovog ispada da svi rade za kradeze , a on se češe di ga najviše  svrbi. Glavni program Neovisnih za izbore  je blaćenje Ruže Tomašić. Ne znamo koji propagandist je osmislio ovaj genijalan plan…onda se nastavilo u Dnevnom napadima da je Bujenec kradezeova. Jeli i to bio genijalni plan za izbore?  Sistem držte lopova. Statistički ne sjećamo se konferencija za tisak Esih-Hasanbegović, ne sjećamo se niti nečeg pametnog od njih i smislenog u Saboru osim politikanstva, ali u slučaju Tomašić sjećamo se masu inicijativa za zaštitu hrvatskih interesa, zaštitu ribolova i time zaštite 10000 radnih mjesta.

Kaže Jonjić da nisu bahati. Jonjić je odurno bahati politikant koji ne cijeni rad Tomašićke u EU  pralamentu, te pokazuje da je njegova kampanja blaćenje rada Tomašićke jeftinim politikanstvom sve što zna, svjestan da on nema tako vrijednu osobu  kraj sebe.

Jedino nije jasno kako su se posvađali sa Bujancem, iako to svim sredstvima žele prikriti?!

Znači li to da je desnica u banani jer ju kontrolira kradeze?

Igor Drenjančević

HOP