Četnik Linta drži lekcije Plenkoviću o Jasenovcu i polaže sa Pupovcem vijence u Jasenovcu!

0
7834

“Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta ocenio je da dolazak hrvatske predsednice, premijera i predsednika Sabora u Jasenovac predstavlja duboko ruganje žrtvama „najveće fabrike smrti” na Balkanu u Drugom svetskom ratu. Kako je naveo u izjavi dostavljenoj medijima, Plenković i drugi predstavnici vlasti samo deklarativno i povremeno osude ustaški režim i kažu da poštuju sve žrtve.

„To čine pre svega zbog međunarodne zajednice, a u suštini vode revizionističku politiku čiji cilj je relativizacija ustaštva. Postoji mnogo primera koji potvrđuju stav da Vlada Andreja Plenkovića nije učinila ništa da se Hrvatska suoči sa svojom zločinačkom prošlošću, da prizna da je NDH počinila genocid nad srpskim narodom, da izrazi kajanje srpskim žrtvama i zatraži oproštaj”, naveo je Linta, prenosi Tanjug.

Ovakve kretene Hrvatska ugošćuje. Ova srpska gnjida u ratu bio je na strani srpskih šovinista i ubojica. Ova srpska gnjida vodi sve četnike u regiji. Blizak je terorističkoj organizaciji Biro Krajine. To je tzv vlada genocidne tvorevine Krajine. Vrlo blizak suradnik je zlotvora Đure Škaljca kojeg je osudilo naše pravosuđe pa ga je na kraju amnestiralo.

Škaljac je otimao muslimanke i dovodio na Baniju da bi ih silovali četnici. Iako postoji svjedok tih događaja naša policija očito pritiskom pupovčevog lobija to blokira.

Škaljac je osnivač logora Vojnić i Vrginmost. Škaljac je sudionik ubojstava civila, tolerirao je iživljavanja nad logorašima, bavio se švercom humanitarne pomoći, pljačkom, a danas ima svoje apartmane po Beogradu, Grčkoj i Rusiji.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Linta je sa njim i Šestakom, drugim šefom logora za izbjegle muslimane najbliži suradnik. Mile Šapić dio  je ove zločinačke ekipe iz rata, a danas polaže vijence u Jasenovcu zajedno sa Lintom i Pupovcem.

jasenovac-linta-4

Sve su to činjenice koje kao ne mogu dokazati naše policijske snage. Dapače iskoristile su svjedoka i njegove informacije, nisu ga u uvele u sustav zaštite i vjerovali ili ne još i prijete svjedoku zločina! Naša policija koju mi plaćamo iživljava se na svjedoku i time otvoreno radi na strani zločinaca.

Iz udruge logoraša koju predvodi Ivan Lipak koji je napisao knjigu o zločinima srpskih snaga nemaju nimalo političke odgovornosti da u Vrginmostu postave spomen ploču na mjestu logora. Čini se da i oni se više boje Pupovca nego što se sjećaju batina.

I oni su došli do srpskog svjedoka koji im je sve otkrio, ali nemaju snage tome čovjeku pomoći već politiziraju. Doušnici naših službi na terenu i same službe da bi prikrile svoj nerad godinama i ugodno kupanje po toplicama dok sve više buja četničija istog svjedoka su iskoristili za informacije i sebi pripisali zasluge. I nisu učinile ništa.

To je toliko otišlo daleko da ovaj gad Linta, Savo Štrbac i pop terorist Malobabić dobivaju poljoprivredne poticaje iz naše zemlje, muzu lovu, bogate se , rade sa svojim jatacima na terenu, a preko svojih veza u ministarstvima i Eu izvlače novac iz fondova. I pljuju po nama.

Dio su službene delegacije za polaganje vijenaca u Jasenovcu, te tamo šire najgnusnije laži o Hrvatima.

Zamislite kad Kusturica snimi srpski film laži o Jasenovcu što nas čeka sa ovom pobrojanom ekipom gamadi.

Policija podnosi prijave za širenje mržnje našim novinarima, progoni ih na DORH-u sudska ekipa, ali nitko se ne usudi podignuti prijavu protiv Miodraga Linte za mržnju!

HOP