Vučić okupio 100 000 budala i četnika, a iz Vukovara se javila njegova pročetnička ekipa podrškom!

0
12278

“Zastave, baloni, baklje, nasmejana lica… Na hiljade ljudi okupilo se ispred doma srpske demokratije, pogledajte kako je to izgledalo iz vazduha!

Građani Srbije ispunili su sinoć sve ulice, trgove, parkove, pa i kafiće, u širokom krugu oko Skupštine Srbije, i odatle pratili, neki direktno, a neki preko video bimova ili prenosa na televizijama ili svojim telefonima, obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, javio je Tanjug.”

Obraćanje Vučića pred velikom hrpom budala je bilo vrlo slično Miloševićevom. I opet je upotrebljena riječ da Srbe ne smije nitko tuči, “ne sme nitko da vas bije”, ali u slučaju Višekruna to  se pokazalo drugačije, glavni svjedok svoga lopovluka protiv Vučića, Đorđe Višekruna udaren je glavu u Budimpešti. Jedini portal koji je to objavio u regiji je HOP portal.

Ekskluzivno: Glavni svjedok protiv Vučića preživio atentat u Mađarskoj!

Vučić je rekao da više nitko neće tuči srpske žene u Srbiji…koliko vidimo to se događa svakodnevno…

ivana

Uz pomoć prosrpskih medija u Hrvatskoj jača četništvo na terenu… Svaki dan nas hrane sa svojim zvijezdama poput nakaradne Karleuše, jezive pevaljke i smutljivice, ako nije ona na stranicama, onda je Severina i njena srpska vjenčanja ili neki napaljeni starac sa mlađahnom ljubavi…Novosti šire otvoreno četništvo, mržnju prema Hrvatima i laži.

received_395013051087247

HDZ koalira sa srpskim ubojicama na terenu i to nikoga ne brine, oni su sada krema društva

Plod svega toga je fotografija Srba iz Vukovara i okolice koji iskazuju vjernost Vučiću. To im je omogućila plenkovićeva ekipa i kako vidimo bliži nam se 1991. godina, s činjenicom da nikada nismo imali manju vojsku i tako jadnu, te ovisnu o pokvarenim strancima.

Ovaj skup srpskih budala, krvoločnih četnika, u Srbiji govori koliko smo svi u regiji podgrijavali još jedno sranje u Smrdiji. Zemlji laži i krvoločnih ubojica. Podrška proruske Mađarske ovoj bandi govori koliko smo bili u pravu kada smo upozoravali desnicu da je Orbanova Mađarska jedan veliki saveznik nama uvijek nesklonih Rusa, a s time u svezi i Srba.

HOP