Vučić prezire Hrvate i Albance čije korijene ima

0
7579
Neizvjesno je i upitno, zagonetno i pomalo tajanstveno što je doista podrijetlom samozvani srbijanski vožd i oboljeli narcisoidni ego manijak Aleksandar Vučić.
Ima u tri izvora na internetu Hercegbosna.org (Mostar), Montenegrina.net (Podgorica) i Poreklo.rs unakrsnih podataka o etničkim korijenima njegovih predaka i zajednički imenitelj te priče je sljedeći: U srednjem vijeku Vučići su iz zapadne Crne Gore blizu istočne Hercegovine migrirali u zapadnu Hercegovinu.
Sam Aleksandar Vučić je u intervjuu za srbijanski portal Poreklo.rs javno priznao da su mu preci najprije iz Crne Gore otišli u Hercegovinu, a otuda u Bosnu, točnije Čipuljiće kraj Bugojna. Nakon 1945. iz okolice Bugojna sele u Srbiju i on je prvi naraštaj te grane Vučića rođen na tlu Srbije. Sam je nehotice u intervjuu za portal Poreklo.rs razotkrio dugo i brižno čuvane tajne o svom podrijetlu. Lažljivac je uhvaćen u laži vlastitim priznanjem i tu je stavljena točka bez zareza na bilo kakve daljnje prijepore oko njegove izvorne hrvatske i katoličke geneze koju i dalje uporno i tvrdoglavo niječe. 
Bili su njegovi preci i u Crnoj Gori izvorno katolici i Hrvati, a to su ostali i dolaskom u zapadnu Hercegovinu pokraj Čitluka. U jednom selu kraj Čitluka je najveća koncentracija prezimena Vučić, gdje su u najizravnijoj krvnoj vezi od davnina s familijom Hrvata katolika prezimena Sušac, koji su se prezvali u Vučiće.
To otkrivamo iz izvora portala Hercegbosna.org u poglavlju “Porijeklo prezimena i rodova Herceg Bosne.” To doznajemo čitajući rodoslov predaka Vučića katolika iz zapadne Hercegovine pokraj mjesta Čitluka, gdje je i najveća koncentracija prezimena Vučić na cijelom svijetu.
Otuda je krak Vučićevih predaka pošao u Čipuljiće kraj Bugojna. Čipuljići su sve do konca 19. stoljeća bili čisto vlaško selo, govorili su svi pravoslavni mještani rumunjskim iliti vlaškim jezikom. Ali, u predvečerje stvaranja umjetne tvorevine SHS po poznatom receptu SPC Vlasi su pretvoreni u Srbe.
 Vučićevi, iako nisu Vlasi, poprimili su po krvi predaka osobine Vlaha i Cincara, s kojima su dugo živjeli i s njima se karakterno stopili u vlaškom selu Čipuljići pored Bugojna. To i objašnjava Vučićev sadašnji prijetvorni i prevrtljivi karakter, mentalitet i temperament.
Napokon, dolazimo na teren aktualne priče o poveznici Vučića i Fahri Muslijua, o čemu argumentirano govori i Ramush Haradinaj. I izvjesno je da je ionako genetski mješanac i pas avlijaner Vučić vrlo vjerojatno sin albanskog novinara Fahri Muslijua, ali je isto tako i jasno da izuzetno taji katoličke i hrvatske korijene davnih predaka iz Crne Gore i Hercegovine, koji su u 18. stoljeću došli iz okolice hercegovačkog Čitluka u Čipuljiće kraj Bugojna, tamo se pravoslavizirali i onda i nacionalno posrbili.
I sad Vučić glumi najvećeg Srbina na svijetu, iako je očito svakom razumnom čovjeku da on genetski ima najmanje veze sa Srbima. No, nedvojbeno je ta albanska  posrbica Vučić, a još i genezom i po krvi i njegovih dalekih hrvatskih i katoličkih predaka u političkom smislu jedan opasni i opaki velikosrbin.
I kao po nepisanom pravilu, najviše mrzi i prezire upravo Hrvate i Albance, jer je svjestan da etnički pripada jednima i drugima, neizravno od daljih hrvatskih predaka kroz stoljeća, a izravno o oca Albanca Fahri Muslijua.
Uz to, patološki mrzi i sve katoličko na svijetu, jer zna da su mu svi preci bili katolici, te se tim bjesomučnim napadima na sve katoličko uzaludno želi dokazati onim pravim i izvornim pravoslavnim Srbima, koji ionako nisu skloni ničemu katoličkom. Misli da će na njih ostaviti dojam najvećeg srpskog domoljuba, te skupljati ako političke poene kod Srbijanaca, ako danomice napada sve Hrvate, Albance i poglavito katolike na svijetu za sva zla što su snašla Srbe, premda se sam treba skupa sa njegovim istomišljenjacima suočiti s bolnom spoznajom i istinom da su si Srbi sami skuhali vrelu kašu. Kad Vučić sa onima što ga kao hipnotizirana rulja bespogovorno slijede to konačno prizna, onda će Srbi učiniti njihov prvi i najbitniji korak u nacionalnoj katarzi u procesu neophodne denacifikacije srbijanskog društva.
Vučić vjeruje da će stalnim proganjanjem svega katoličkog uspjeti zametnuti i trajno sakriti od Srba vlastite katoličke tragove, te živi u iluzornoj nadi da Srbi nikad neće otkriti da on uopće nije Srbin i pravoslavac, te da ih samo kao prokušani mangup vuče za nos. Dojam je kako će na koncu, ipak, u toj vratolomnoj igri skrivalica nadlukaviti sebe samoga. Zaklela se zemlja raju da se sve Vučićeve tajne saznaju.
HOP