VIDEO: Keleminec prozvao Esih zbog koalicije sa Jugoslavenom i komunistom Čapkom ( tajnik HSP-a), a zalaže se za lustraciju

0
2397

Keleminec u svom videu pokazuje dokument iz kojeg kako kaže  se vidi ( pokazuje  dokument pred kamerama) da se tajnik HSP-a  prije izjašnjavao kao Jugoslaven i komunist.

Isto tako se  pita Keleminec kako može sa njime koalirati Bruna Esih koja se zalaže za lustraciju. Keleminec tvrdi da je taj Čapko koordinator između HSP-a i Neovisnih za EU izbore.

Pogledajte kako se predsjednica ushodala ovih dana i tako pomaže u promdžbi HDZ-a. Plaće se na vodotornju u Vukovaru, a za vrijeme posjeta  Vučića Hrvatskoj zabranila je pitanja o boravku tog četnika u Glini 1995., zabranila prosvjed obitelji poginulih branitelja i slavila je Dan vojske Srbije u Mimari. Suzana Kolinda spašava sada pupovčev kradeze. To je njena uloga.

Iz ove priče o Neovisnima za Hrvatsku ispada da HDZ ima svog Njonju,  a Neovisni za Hrvatsku svog Jonju…Lustraciju obećavaju, a sa ex komunistima su u koaliciji.

Ovo nije HSP, niti pravaštvo. Koaliraju svuda sa HDZ-om, koji druguje u EU parlamentu sa Vučićevim četnicima.-komentirao je za naš portal video Keleminec.

čapko 3

čapko 2

čapko 4

Video smo dobili kao obraćanje medijima stranke AHSP pred izbore.

HOP