Heroj Banovine pobijedio Božinovića-neće biti migrantskog naselja u Petrinji!

0
5400
Odgovor_Inicijativa branitelja2319309713718830093(1)

Mjeseci borbe i pritisaka od strane heroja Banovine i našeg bliskog suradnika Ive Vranića urodili su plodom. Iako je nedavno Narod.hr tvrdio da Plenković u svezi migrantskog naselja kraj Petrinje ne popušta, stvar se razvila u drugom smjeru. MUP je objavio da odustaje od izgradnje migrantskog naselja kraj Petrinje!

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju HOP portala

Upornost, rad na terenu donijeli su svoje. Branitelji okupljeni oko Ive Vranića Buve pobijedili su državu. Iako na terenu ima masa braniteljskih udruga, bez ikakve potpore Vranić je sam organizirao građane i branitelje protiv naseljavanja migranta.

Vranić je istinski heroj Banovine iz rata, a kako vidimo pokazao je svim braniteljima i građanima da nikada nije prestao braniti svoj dom, već je onakav kakav je bio u ratu.

Iako je ministar policije “po skrivečki” zvao ekipu oko njega da se dogovore oko izbjegličkog naselja, nudio povlastice i alternative- Vranić nije htio popustiti. To je najavio i ministru branitelja koji je očito shvatio da sa Vranićem nema šale. Šteta što nije na listi za izbore jer baš takvog čovjeka ovaj narod treba!

Vranić je organizirao tribine, prosvjede, razgovore na lokalnom radiju, sve kako bi građanima pokazao opravdanost svoje odluke.

Bivša čuvarica srpskog zatvora Mirela Stanić (ubačena u naše ministarstvo!) potpisala je papire da postojeće migrantsko naselje udovoljava uvjete u Maloj Gorici kraj Petrinje, država je dobila 3 milijuna eura od EU za naselje, a samo naselje nema infrastrukturu, pa je time dovela MUP i državu u situaciju da krivotvore dokumentaciju! Naselje nema pitke vode niti kanalizaciju, a država je na osnovu Stanićke predstavila krivotvorenu situaciju o Maloj Gorici  EU i izvukla novac.

Sve je to otkrio Ivo Vranić i poljuljao plan lokalnih moćnika i države da to provedu u djelo! Spremni su bili i prosvjedi te je kradeze popustio jer bi ga ta situacija koštala sigurno izbora.

HOP