U manjinska vijeća Srbi izabrali četnike, teroriste, osuđene kriminalce da im bude bolje…

0
6121

Izbori za manjinska vijeća koštali su nas 10 milijuna kuna. Kada tome dodamo lovu s kojom ćemo plaćati te vijećnike ispada da smo dobili još jednu ekipu za mužnju države.

Na drugoj strani krmak Šešelj provocira Hrvate u Vojvodini i naziva ih katoličkim Srbima…To se zove reciprocitet u odnosima dviju država.

Još zanimljivija je činjenica da lokalni Srbi ne mogu izabrati svoje predstavnike vijećnike manjina jer ih preglasaju srpski junaci i traktoristi iz Srbije te pobjegli u EU jer baš na taj dan dolaze u Hrvatsku na izbore glasovati. I naravno glasaju za srpske ekstremiste vezane na Pupovca i Biro Krajine u Srbiji.

Policija vas odjavi sa mjesta prebivališta ako vas ne nađe na adresi tri puta, ali ako si četnik ili nedaj bože samo srpski ekstremist onda te ne odjavljuju i iz Srbije mnogi dolaze na birališta.

A koga su to Srbi izabrali u Županijska i općinska vijeća?

Evo dati ćemo vam primjere; Pero Miličević četnik, vođa srpske pobune, komandant čete iz Brnjavca, poznati alkos, krivolovac ; koji vozi lokalnu djecu u busu i ponekad stoku u busu kada nema djece u busu…Boro Rkman lolani četnik sa Banović, vodio snajperiste koji su ubijali hrvatske policajce, Milorad Milojević osuđen za kriminal u općini, a u ratu ponosno je nosio uniformu propale Krajine…Na taj način Pupovac želi graditi dobre odnose sa većinskim narodom?

HOP