Neovisni u bitku sa kradezeom kreću glamurozno iz Westina, a Suverenisti iz klijeti generala Sačića

0
4933

Esih i Hasanbegović nakon medijskih sukoba sa levičarima  i snahom S. Letice svoju su promociju napravili u Westinu. Mala stranka za veliki glamur. Način govora i organizacija propagande vrlo sličan onom od Kolinde. Govori su bili puni emocija i nacionalnih tonova, a kako poznaju žudnju hrvatskog naroda za vođom, nekima je njihov govor bio jači od rezultata koji za sada i nisu nešto posebno veliki. Pozvali su narod sa sloganom da je vrijeme za Hrvatsku, sličan slogan onom od AHSP-a, oslobodimo Hrvatsku. Koliko u svemu ima novog političkog duha tek ćemo vidjeti.

FB_IMG_1557612776668

Rezultati u Saboru su mali, u Westinu je prividno izgledalo kao da će nas oni spasiti iz ove udbaške mreže, kao nekada Kolinda.

Dug period u titoizmu nosi posljedice. Narod više voli praznu retoriku, floskule, nego rezultate.

FB_IMG_1557478558246

Puno ležernije okupljanje bilo je kod generala Sačića, uz prisutnost admirala Domazeta. Tamo su se okupili čelnici koalicije Suverenista i poslali poruku narodu. Zekanović je prenio druženje na svome  fb profilu. Narod će birati na desnici između elitizma i jednostavnosti. Prebogate desničarske elite i onih jednostavnijih…Čak su i kolumnisti i psihijatri prepuni love stali uz Neovisne, a oni skromniji uz Suvereniste… Koliko će elitizam, salonsko desničarenje probuditi gladan narod koji kopa po kontejnerima biti će zanimljivo vidjeti. Možda više skromnosti u ovom trenutku znači više solidarnosti sa narodom.

20190512_235509

Ono što je Esih shvatila iz naših tekstova je svakako da mala izlaznost će stranke desnice uništiti, a mogućnost prevare povećati. Napadi na Ružu Tomašić pokazali su veliku bezidejnost Neovsnih i zapravo stvorili sumnju da je tu oko njih puno praznih riječi.

downloadfile-14

Hoće li to biti dovoljno da sruše jedini i drugi posrbice u kradezeu i njihov neokomunistički stav o Hrvatsko tek ćemo vidjeti.

 

HOP