Domoljub: Kradezeov načelnik moli birače da glasaju za Pupija!

0
4389

“Najveću je žrtvu Kordun i cijeli ovaj kraj dao za vrijeme Drugog svjetskog rata, o čemu svjedoče i brojni spomenici i trebamo im se pokloniti i odati priznanje“, rekao je  kradezeovac Andrić ( načelnik općine Vojnić)- najveći ljubitelj pročetničke stranke SDSS. Zaboravio je reči da su komunistički banditi kod Slavskog polja pobili oko 1500 civila, žena i djece Hrvata 1945. godine.

283received_551539275370048

Pozvao  je Andrić  sve kordunaše da pomognu na predstojećim euroizborima kako bi Milorad Pupovac ušao u Europski parlament, dodavši kako je uvjeren da je Pupovac čovjek koji će tamo lobirati za općine s kordunskog područja, prevedi sa srpskom većinom!

FB_IMG_1557612542369

Znači kradezeovac kaže da njegovi glasači glasaju za SDSS! Komedija samo takva . Zašto je uopće član kradezea kad toliko ljubi Milokrada?

Vojniæ, 02.07.2014 - Zbog odluke inspektorice zaštite na radu kojom je prisilila dužnosnike Opæine Vojniæ da se osposobe za rad na siguran naèin naèelnik Nebojša Andriæ (HDZ) na današnjoj je konferenciji za novinare zatražio da se zakon jednako primjeni na sve dužnosnike, pa i na premijera Zorana Milanoviæa i svih njegovih dvadeset ministara. Na slici Nebojša Andriæ. foto FaH/ Mladen VOLARIÆ /ds

HDZ je postao toliki jad da njegovi članovi drukaju za Milokrada.

HOP

VEZANI ČLANCI

U Vojniću vodeći kradezeovac klanja se srpskim ekstremistima

Skandalozno: ‘Kradezeov’ načelnik daje intervju za četničku televiziju ‘NIAGARA’