SKANDAL: Četnici, srpski teroristi se vraćaju iz Srbije, dobivaju poticaje, radna mjesta, a Hrvati iseljavaju

0
9680

Milanović i Plenković prvo su morali iseliti birače koji ne podržavaju ovakvo stanje u zemlji, a onda su počeli useljavati militantne Srbe i još  traže  smještaj za militantne muslimane u našoj zemlji. Onoga tko digne glas proglase gu  u medijima klerofašistom i na taj način utjeruju strah, jer sa stigmom klerofašizma pobili su crveni gadovi pola milijuna Hrvata 1945. godine.

izbori

No tu nije kraj kradezeovskog cirkusa. Pobjegli Srbi polako se vraćaju u Hrvatsku. Srpski logorski batinaš Mile Galogaža u ratu poznat po batinanju, tjeranju logoraša da piju ricinus i onda im je nakon toga osigurao jednu kantu za nuždu, uspio je svog militantnog sina dovesti iz Srbije, te je ovaj dobio posao u Zagrebu kao vozač kamiona, a njemu sada lokalni lovac pokušava naći posao u tvrtki Poduzeće AQT d.o.o., generalnog zastupnika za Hrvatsku njemačke tvrtke Aquatherm, jedne od vodećih svjetskih tvrtki u području proizvodnje plastičnih cjevovoda.

Što reći nego da smo postali tragikomedija od države. Žena ovog gada bi isto trebala doći u naš Pupiland i dobiti posao oko zbrinjavanja starijih osoba. Djecu branitelja kradeze je rastjerao u Njemačku i Irsku, a djecu četnika zapošljavamo…

Kod Galogaže je nedavno pronađeno ilegalno oružje, ali lokalna policija predvođena policajkom Brajdić umjesto njega progoni svjedoke njegovih zločina u ratu i kaznenih djela u miru. Svi se boje Pupija. Zato i policija smiješta poštenima, a zatvorske batinaše čuva.

No to nije kraj doseljavanjima Srba. Načelnik općine Vrga zaposlio je svoju “snajku” Branku u vrtiću i predškolskom obrazovanju. Vratila se sekica iz Nizozemske u “ustašku” državu, kao ugrožena Srpkinja.

Srpski pop Nikola Malobabić desna ruka zločinca Đure Škaljca u ratu, srpski šifrant koji je prvo rušio Vukovar, pa onda Banovinu dobio je stotinjak tisuća za sadnju poticaja oraha. Malobabić je naravno malo smuljao EU pa je posadio divlje orahe, ali očito je netko primijetio pa da ne izgubi poticaje brže bolje je posadio cijepljene orahe.

Tako nas teroristička ekipa radi budalama, a u slučaju ovog Malobabića nije jasno kako to da na jednom dijelu nasada umjesto oraha je trešnja?! Hoće li i za to dobiti lovu Malobabić. Ove godine je već dobio 35000 kuna poticaja….

Pa vi glasajte za kradeze…a oni vas mole da glasate za Pupovca!

 

HOP