Ekskluzivno Beograd: Pupovac u društvu srpskih ekstremista i četnika izjavio da u EU parlamentu želi reći s kim to Srbi žive u Hrvatskoj!

0
2588

U Beogradu je česta organizacija Banijskih večeri. Na tim večerima okuplja se rukovodstvo zločinačke političke organizacije SAO Krajine, svi srpski kriminalci i ubojice iz rata, tzv. vlada Krajine u egzilu, tzv. Biro Krajine i većina srpskih ekstremista.

Prvi puta od postojanja te večeri gost je bio Milorad Pupovac i Dejan Jović. I time je Pupovac konačno i formalno povezan sa Birom Krajine i ovim četnicima, o čemu pišemo godinama. Od rukovodstva ove četničije prisutan je bio M. Linta, Mile Šapić (batinaš i bezbednjak srpski iz rata) i ostali banditi.

received_551539275370048

Ipak važnije od svega je bio govor M. Pupovca. Pupovac je naglasio u svome govoru da traži pomoć srpskih ekstremista za izbore, kako bi u EU mogao reći s kime to Srbi u Hrvatskoj žive! Pa može li većeg bezobrazluka. Isto je naglasio kao građanin Hrvatske da će u EU zastupati interese Srba u regiji, a ne Hrvatske!

Dejan Jović nekadašnji savjetnik posrbice Josipovića, profesor na FPZ-u i vojnom učilištu izjavio je da bi silno htio vidjeti lica Hrvata kada on uđe u EU parlament. Rugao se Hrvatima i sa neviđenim prezirom govorio o Hrvatima. Obojica su naglasili da treba dovesti broj Srba u Hrvatskoj na predratni nivo.

Kada ove huškaće slušate pitate se tko im daje toliko veliki prostor za radu Hrvatskoj. Da li je to Hrvatska šaptom pala?

Traktoristi Mlabaša i Linta koji imaju autobusnu tvrtku voziti će Srbe na izbore u Hrvatsku, isto tako i Lasta (jedan od direktora Laste je “krajišnik iz Hrvatske”). Malbaša je čak kupio autobusni kolodvor u Vojniću.

IMG_20190516_173722_2

S druge strane posrbice u HDZ-u i HSP-u drukaju za Srbe od Okučana, Vojnića do Vrginmosta, pa je sve moguće, a poglavito jer su na manjinskim izborima Srbi lažirali glasovanja o čemu smo prvi izvijestili javnost.

Na Banijskoj večeri falio je samo Ćiro Blažević.

HOP