Afera SMS i napad na Brkića je odvlačenje pažnje sa afere Borgovaca i Agrokora pred izbore?

0
4050

Hrvatska stalno pati od istog recepta, propadanje giganata uz uvijek isti scenarij, korupciju.

Plenković je tako dobro spasio Agrokor da ostaci ostataka se raspadaju velikom brzinom. Ne želimo ovdje krasti istraživanja kolega oko afere Borg, već ćemo naglasiti da ova afera bi mogla itekako koštati Plenkovića, baš kao nekada Sanadera i sve su glasniji oni koji govore da on velikom brzinom pakira kofere. 

Afere oko Tolušića i tzv. afera SMS oko Brkića nisu polučili rezultat da se baci u zapečak afera Borgovaca koja bi mogla biti afera nad aferama, a uskoro ćemo vidjeti i tko kome podmeće, Todorić vladi ili vlada njemu. 

U aferi SMS ima puno šupljih priča koje potenciraju mediji,a  ako analizirate tekstove medija i ono što iznosi glavni akter afere Varga vidi se ogromna diskrepancija.

Nigdje glavni protagonist Varga ne spominje Brkića niti ga optužuje, a mediji uporno napadaju tjednima Brkića kao krivca kojeg optužuje Varga i tako otežavaju položaj okrivljenika na vrlo pokvaren način. Čini se  da  Plenković se želi pošto poto riješiti Brkića kao jakog igrača u svom HDZ klubu, jer mu nad glavom visi afera Borg grupe. A to je afera koja bi ga mogla stajati karijere. Brkić bi znao iskoristiti svoj trenutak.

312

Pred same izbore je bolje prebaciti lopticu na Brkića u medije, kako još više ne bi bio ugrožen Plenković.

Koliko je to opasno vidjeti će sam Plenković vrlo uskoro… Uglavnom medijski poltroni morali su zaštiti Plenkovića pred izbore.

313

Mediji su nabacili stigmu na Vargu da prisluškuje niti manje niti više nego najvećeg nesposobnjakovića, najgoreg ministra policije Božinovića…ali su malo zaboravili spomenuti da Varga ima aktualne sporove sa policijom…sve su to bili trigeri koji su pukli sasvim krivo, poput balona za koje je netko mislio da je ručna bomba.

Na kraju se dogodilo neminovno, sam Varga je tužio medije, nakon silnih pritisaka medija (zanimljivo HND nije reagirao, HHO nije reagirao, pučka pravobraniteljica nije reagirala na besramno ponašanje medija i curenje informacija iz DORH-a) koji su mu zagorčali život, bez pravih informacija. 

received_551539275370048

Državni odvjetnik Jelenić je konačno progovorio nakon tjedana curenja informacija iz DORH-a, kao sa placa na Dolcu da je to zapravo kazneno djelo…ali sve vam je to naša stvarnost.

izbori

Za sada Borgovci mirno odlaze na izbore, biti će budala koje će za njih glasati, ali treba itekako sumnjati i u ispravnost izbora…HDZ nikada nije lošije stajao, jedino još u mejnšit medijima pobjeđuje.

IMG_20190516_173722_2

Nije bez veze Blažević stao uz Pupovca na izborima, jer treba što više umanjiti značaj SDP-a, kojem će SDSS ukrasti glasove Srba,a sa puno tzv. domoljubnih opcija HDZ ima ogromne šanse opet se izvući…Pad HDZ-a značio bi sličan scenarij slučaja Sanader…

HOP