U Vinkovcima na skupu Neovisnih za Hrvatsku par ljudi

0
4235

Prošli vikend Neovisni za Hrvatsku bili su u Vinkovcima, u gradu svoga propagandista Krešimira Kartela. Očekivala se velika brojka ljudi na samom skupu, jer i sam Kartelo je najavio priču kako će osigurati barem 3000 glasova.

Tako nešto se nije ostvarilo i Bruna Esih i general Glasnović gledali su oko sebe petnaestak osoba pa je sam skup ispao fijasko. NZH su stranka koja izuzetno slabo radi na terenu i to se itekako osjeti. Više su fokusirani na televizije ( veliki je uspjeh prosrpsku N1 tv okrenuti za svoje interes) i televizijske nastupe, te su angažirali veći dio desničarskih medija u svoju propagandu.

Ono što je naš portal naglašavao od početka da su jako malo bili prisutni u Saboru (osim Glasnovića) i slaba organizacija na terenu, sada se polako obija o glavu, poglavito jer je Vinkovačka tv vrlo bliska Neovisnima.

Hoće li to ispraviti do kraja kampanje treba vidjeti. Teret prohadezeovskog HSP-a jako guši NZH kao koalicijskog partnera, a Kartelo je bio upravo za tu ideju. Napadi na Suvereniste dodatno su zakopali popularnost Neovisnih, a i tu je njihov mladac imao prste. Sve se to događa dok kradeze vidno propada u popularnosti, jer pak njegovi članovi otvoreno navijaju za Pupovca u EU parlamentu!

HOP