Milanović ulazi u bitku za Pantovčak uz rusku pomoć i poznatog naftnog tajkuna

0
3118

Dva najgora premijera Milanović i Plenković mogli bi dijeliti vlast premijera i predsjednika države. Milanović će krenuti u bitku sa Kolindom za mjesto predsjednika države.

Kolinda se nekim potezima zamjerila Američkoj strani, a koja pak ne može naći jednog pouzdanog partnera među Hrvatima, pa je u problemima pred predsjedničke izbore. S druge strane Rusija je zainteresirana za tu poziciju preko Z. Milanovića, tako kažu naši izvori. Novaca za kampanju ima, a podrška lijeve strane biti će velika za Milanovića.

milanojebić

Na EU izborima ljevica je značajno preskočila desnicu koja je dobila tek 8% i Milanović očekuje podršku Amstrdamske koalicije, SDP-a na ovim izborima i razočaranih birača.

Na desnici se pojavio i vrlo opasan kandidat desnice , Miroslav Škoro, tako da će i ta situacija utjecati na broj glasova Kolinde.

Kao i na EU izborima, pojaviti će se poplava kandidata za predsjednika države (oko 12 kandidata) koji će razvodniti glasove. I još otežati Kolindi i eventualno Škori. Kolakušić u toj utrci trebao bi uzeti glasove i sa ljevice i sa desnice kao nekada Živi zid. Ista je shema njegove kampanje, kao i ljudi u kampanji. Više neće biti “iznenađenje”, pa i njemu ta uloga neće biti laka ako se na nju odluči, ako se uključi u parlamentarne izbore još će mu biti teže…

milab

Desnica se boji da bi taj podatak i pojava Škore omogućila lak prolaz Milanovića do drugog kruga. I jako zakomplicirala Kolindi.

Politika nam gura istog onog čovjeka koji je koristio vozila vlade i zrakoplove za svoj interes, dolazio na posao u 11 sati, nekada i u 12 sati, ništa pametno nije napravio, pa sada trpimo promašaje vlade Milanovića u suradnji sa Plenkovićem i njegovim Borgovcima.

Moglo bi se dogoditi da ako se dvoje svađaju kao na EU izborima, ljevica bere vrhnje…

Most, NZH i Petir su bacili u vjetar preko 13% glasova za EU izbore koji su završili na ljevici.

HOP